Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

I znowu nie mogłem obejżeć Życia na fali. i jutro też raczej go nie zobaczę=(. Więc tu pojawia się moja prośba: Czy kotś może mi streścić te dwa odcinki(10.08.2006 i 11.08.2006). z góry thx za odpowiedź

Canderous_Ordo

10.08 - Kirsten odwiedza Rebecę. Pyta się jej czy kocha Sandy'ego, ona potwierdza, wtedy żonka się wkurza i mówi (innymi słowy) ,że ma się od nich odwalić. Eks Cohena słucha, zostawia list i wyjeżdża. Alex organizuje imprezę, by poznaż swe przyjaciółki z Marissą. Ta panikuje i idzie na imprezę do Caleba, który chce oznajamić wszem i wobec, że adoptuje Lindsay. Jendak na koniec się rozmyśla, postanawia zrobić test DNA, czy na pewno jest ojcem Lindsay, bo jej matka sama nie wie. Sandy jest wukrzony na Kirsten, a ta stwierdza, że ich małżeństwo ma problem. Gwiazdą przyjęcia okazuje sie Julie, która mówi o magazynie firmy. Lindsay jest wściekła na cały swiat, a szczególnie na Caleba i Ryana. Seth pyta się Zacha czy uprawiał seks z Summer, ten się na niego wkurza. Po długim perswadowaniu Summer wyzne Sethowi, że nie spała z Zachiem. Ten natomiast oznajmia Sethowi, że chce to z nią zrobić we Włoszech. Dziewczyna się o tym dowiaduje i nie jest pewna czy chce tam jechać. Marissa wyznaje przyjaciółce, że jest z Alex, ta przyjmuje to spokojnie. Co do odcinak z 11.08. opowiem jutro xD