Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

On psuje ten serial !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierw ginie Marissa w wypadku samochodowym w recach Ryana a dotego w 4 sezonie wszyscy z nich ida na inne studia i dotego osobno tylko Seth idzie z Summer. Wszyscy jada daleko od Newport Beach to jak ma sie nazywac ten serial O.C.

ocenił(a) serial na 10
SETH

:( :( :( :( Co on narobil kto to bedzie ogladal ja napewno ale co inni na to :(:( OJEJ

ocenił(a) serial na 9
SETH

Dlaczego odpowiadasz sam na swoje posty??? Co do O.C.... Tak już bywało nie jeden raz. Serial tracił popularność więc Schwartz musiał zrobić coś spektakularnego, by przyciągnąć znów widownię (śmierć Marissy). Czy to nam sie podoba czy nie (mnie osobiscie nie!) trzeba się z tym pogodzić... Mam nadzieję, że po planowancyh bodajże 16 odcinkach 4ego sezonu będą kręcone następne - chociaż do 'pełnej serii' (koło 24 odcinków). Pozdrawiam wszystkuch fanów :)

ocenił(a) serial na 10
molko_2

odpowiadam sobie sam bo mi sie nudzi :)

ocenił(a) serial na 9
SETH

Musi Ci się bardzo nudzić :) Co sądzisz o muzyce z OC ?? Dzięki temu serialowi poznałem bardzo dużo fajnej muzyki. Podobnie dzieki One Tree Hill:) To zresztą moje dwa najulubieńsze seriale :)

ocenił(a) serial na 10
molko_2

Ta muza jest super bardzo ja lubie najbardzjej podoba mi sie z konca 2 sezonu Hide and Seek od Imogen Heap i z konca 3 sezonu Halellujah od Imogen Heap. Szczerze muwiac wszystkie sa fajne tak ja i serial :)

ocenił(a) serial na 9
SETH

Dokładnie:) Imogen Heap to w koncu wokalistka Frou Frou wiec musi byc super:) Mnie sie strasznie podoba Mazzy Star i Leona Naess jakoś z pierwszej serii (połowy chyba) - poza tym absolutnie powolający cover 'Wonderwall' w wykonaniu Ryana Adamsa :)

molko_2

no tu musze sie zgodzić :) muza jest świetna :) podobnie uwielbiam dwa seriale: One Tree Hill i O.C. :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
molko_2

a masz te piosenki, bo ja ich nie umiem znalezc, a bardzo by mi na nich zalezalo a szczegolnie ta od Imogen Heap (czy to jest ta co leci na poczatku tego filmiku ====) http://youtube.com/watch?v=t2Qkebc8XWY&search=misha%20barton [youtube.com/watch?v=t2Q...] , bo to wlasnie na niej najbardziej mi zalezy)
jak co to przeslij mi ja na a0a_a0a@onet.eu

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

mi sie podobaja praktycznie wszystkie ale najlepsze sa
honey and the moon i dice
ale naprawde rewelacyjne dobrane piosenki do poszczegolnych odcinkow ale dzieki temu serialowi poznalem tytuly a tak to bym wogole o nich nie slyszal pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

ta na początku serialiku to piosenka ''california'' od phantom planet

ocenił(a) serial na 10
mika1316

tak ale mi nie chodzi o piosenke z poczatku serialu tylko o poczatek filmiku, ktory pojawil sie na stronce ktora wpislalam powyzej....
strasznie mi sie ona podoba i bardzo mi zalezy na tej piosence
;***************************** *

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

Imogen Heap - Speeding Cars
Leciala ona w ostatnim odcinku 3 sezonu.