Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ja najbardziej lubię Setha i Summer. Mam nadzieję, że się zejdą!!!!

użytkownik usunięty
lileczka19

Bez dwóch zdań, Marissa i Alex! To najładniejsza i najlepsza para w historii "Życia na fali" :)

ocenił(a) serial na 10

no oczywiscie Setha i Summer sa najlepsi :)

ocenił(a) serial na 8
Shadow_34

Tak! Summer i Seth bardzo do siebie pasuje:) Oni sa po prostu swietni.

ocenił(a) serial na 10
slodka_1414

Seth&Summer the best!!! już się nie mogę doczekać kiedy ich znów zobacze razem (jako parę) na kranie

ocenił(a) serial na 10
Canderous_Ordo

Seth and Summer zdecydowanie oni sa najlepsi;D a ten Zach czy jak mu tam na imie to mnie wkurza to taki niby typek nie winny,jasne pewnie jeszcze rozki pokaze albo okaze sie taka nie mota ze szok ehh ale on juz jest taki monotonny i wogolr jego rola jest do kitu moje skromne zdanie:D ehh:/;/

ocenił(a) serial na 10
anetka_6

Moj scenariusz wygląda tak:

Summer leci z Zachiem do Włoch... Ale na lotnisku do Summer dzwoni Seth a Ona nie odbiera :D Idzie po gazety do czytania i odsłuchuje nagraną wiadomośc od Setha w której ten informuje ją o tym że chce aby była szczęśliwa i żeby udał jej się lot... Dodaje jeszcze kilka słów od kapitana owsianki i kończy nagranie. Summer idzie do kiosku po gazety. Przychodzi po nią Zach i prosi o kobiecą rozmowę z jego siostrą która chc się wycofać ze ślubu. Summer wychodząc z kiosku widzi małego chłopca który bawi się kapitanem owsianką (albo czymś podobnym) a w dodatku jest podobny do Setha. Przeprasza Zacha i mówi że nie może po czym ucieka z lotniska. Seth wraz z kapitanek owsianką chce obejżeć telewizję ale ulewa i silny wiatr przestawiły antenę więc ten postanawia wejść na dach podczas ulewy i poprawić antenę. Zakłada maskę Spidermana oraz linę na nogi w celu zabezpieczenia. Po chwili zsówa się z dachu i zswisa głową w dół. Do domu podjeżdz Summer... wchodzi i widzi zwisającego Setha po czym ujawnia się scena ala Spiderman kiedy to kobieta ściąga maskę Setha tak aby widzieć tylko usta i całuje go gdy ten zwisa.

Dobre nie?:D

ocenił(a) serial na 10
Tristan_2

No bardzo oryginalne=P ale ja też juz widziałam ten odcinek, wiec mnie nie nabierzesz...ale scenarzyści niezle to wymyslili to moja ulubiona scena=P

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

A kiedy bedzie ta scena w jakim sezonie i odcinku???oleas odpiszcie bede bardzo wdzieczna pozdro kisses4all

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

A kiedy bedzie ta scena w jakim sezonie i odcinku???oleas odpiszcie bede bardzo wdzieczna pozdro kisses4all

ocenił(a) serial na 10
anetka_6

Z tego co przeczytałam to będzie jutrzejszy odcinek czyli 14!!! ;))))

lileczka19

dla mnie najlepsza jest Summer i Seth:)
lubie gdy ich pokazują bo zawsze dzieje sie cos fajnego i mmozna sie posmiac lub nie:P
ale i tak są najlepsi:)
wrocilam z wakacji i mam troche zaleglosci więc sorry jak cos głupiego napisze:P
pozdroo