Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

żeby seriale takie jak m.in. OC szły po waszej myśli, czy żeby było na odwrót... ??? :D

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

ja chciałabym żeby szły po mojej myśli, chociaż niespodzianki też bywają fajne, byle nie takie wredne jak śmierć Marissy:/ Pozdro;*

pettycoat

Przeciez to jest dramat. Wiec chyba ktos musi zginąć. Tylko szkoda ze Marissa a nie LUKE;(

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Fajnie by było żeby niektóre sprawy toczyły się po mojej myśli, ale to by było za nudne, więc jakieś urozmaicenia też powinny być:) Pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 9
blog_zamkniety

Myślę że chyba lepiej jest, kiedy widz tak naprawdę nie wie, co go czeka w danym odcinku, bo to dodaje ochoty do dalszego oglądania. W sumie, to każdy człowiek chciałby być zaskakiwany czymś innym, ciekawszym, lepszym. Jesteśmy spragnieni ciągłych sensacji, więc jeżeli odcinki nie układają się po naszej myśli tylko przyznoszą coś świeżego i zaskakującego, to nam się to jeszcze bardziej podoba i wciąga nas to. Ja osobiscie uważam, że czasem sytuacje łatwe do przewidzenia psują akcje. Wystarczy spojrzeć na np. Gotowe na Wszystko. Tam następują nagłe, nieprzewidziane przez odbiorce zwroty akcji. I dlatego ten serial jest taki dobry. Po drugie jeżeli coś jest ciągle sielskie i wspaniałe, to po pewnym czasie nam się i tak to znudzi, bo nie przedstawia to życia takim, jakie ono jest naprawdę, chociaż w każdym z nas jest chęć zobaczenia jak inni pławią się w luksusach i dostatku albo poprostu mają udane życie, czego nam czasem brakuje w codzienności. Pod koniec mojego eseju:) chciałabym tylko dodać, że warto sobie cenić nieprzewidziane sytuacje, bo to właśnie one czynią niektóre filmy tak dobrymi jakie są.

ocenił(a) serial na 10
Seniorita

mysle ze chcialbym zeby wszytko toczylo sie po mojej mysli a gdy zginie marissa to mysle ze strasznie zminiejszy to ogladalnosc widzow na przynajmniej ja niebede ogladal bo niebedzie mojej pieknej kobiety;) szkoda slow pzdr:(