Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Prosze niech ktoś będzie tak dobry i mi opowie co wydarzyło się w dzisiejszym odcinku, tylko tak najlepiej ze szczegółami, bo u mnie awaria w domu i nie mogłam dzisiaj obejrzeć i nie wiem czy nawet w poniedziałek obejrze! Prosze, kto będzie aniołem i mi opowie odcinek z 18.08 czyli z piątku...? Z góry dziękuje i przesyłam pozdrowienia...BUZIALE!!! Boże jak ja kocham ten serial...
PS A może TY dobry człowieku, który zawitałeś właśnie by przeczytać mój temat, znasz jakąś ciekawą, sensowną stronkę ze streszczeniami na kórej będe mogła dowiedzieć się co było w odcinkach i co będzie! Prosze...pozdro! Będe bardzo wdzięczna!!!

ocenił(a) serial na 10
alex848

Bardzo chciałabym Ci pomóc, gdybym tylko sama obejżała ten odcinek, a tak to.....sama nie wiem co się działo:( Chętnie podpisałabym się pod tą prośbą, ale znając życie i tak nikomu nie będzie się chciało stukać na klawie co się wydarzyło w dzisiejszym odcinku:( Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ania_89

Macie szczęście, że okropnie mi się nudzi. :D normalnie nie chciałoby mi się pisać. A więc: julie i caleb wyjechali do Paryża, więc marissa na kilka dni zamieszkała u cohenów. Między nią a Ryanem zaczęło iskrzyć, ale zawsze gdy zaczynało się robić ciekawie, ktoś im przerywał. Odbyła się aukcja dobroczynna, którą prowadził Sandy. Przed aukcją Trey kradnie jeden z przedmiotów do licytacji- kryształowe jajo z jakiegośtam filmu z Tomem Cruisem, żeby zdobyć pieniądze na wynajęcie mieszkania (Marissa zaproponowała mu żeby wynajął byłe mieszkanie Alex). Ryan dowiaduje się o tym i każe Treyowi oddać jajo. W przeciwnym razie wyda kto je ukradł. Trey się godzi, niestety zdążył już sprzedać jajo. Ryan i Seth jadą je odzyskać. W międzyczasie Marissa i Summer próbują przedłużyć aukcję, żeby zdążyli przywieźć jajo, zanim ktokolwiek się zorientuje. Dochodzi do tego, że Summer wystawia na aukcję własne buty. :) na szczęście Ryan i Seth odzyskują jajo i udaje im się je przywieźć w ostatnim momencie. Ryan jest wściekły na Treya. Julie wraca wcześniej i zabiera Marissę spowrotem do domu. Zapomniałam wspomnieć, że na aukcji Seth i Zach poznają Cartera (tego od Kirsten i gazety) który proponuję im współpracę (stworzenie opowieści rysunkowej do gazety). Summer nie jest zachwycona, ale Seth daje się namówić Zachowi i się zgadza. To by było na tyle. Pozdrowienia :*

ocenił(a) serial na 10
maly_glod_2

Dzięki serdeczne:* Naprawdę miałyśmy szczęście!:) Jesteśmy Twoimi dłużniczkami/dłużnikami ;) heheheh

ocenił(a) serial na 10
maly_glod_2

Dzięki serdeczne:* Naprawdę miałyśmy szczęście!:)