Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Kirsten :D

ocenił(a) serial na 10

jest tak rozbudowane forum, ponad 300 tematów i żadnej wzmianki o wspaniałej Krirsten więc postanowiłem coś napisać :D

Ona mi sie bardzo podoba, jest świetną dojrzałą kobietą i doskonale gra w tym serialu, ten jej uśmiech (buja...). Mam nadzieje że wam, facetom też sie spodobała i napiszecie coś o niej, oczywiście dziewczyny też moga :P heheh

ocenił(a) serial na 7
AroN_3

Jak czytam twoje posty to zauważyłem że lubisz pisać o walorach aktorek w tym serialu ;) (spox) rozumiem bo jest na co popatrzeć, i tak jak pisałeś o mrisie że ma płaski tyłek i ja dodam że nie tylko tyłek tak Kirsten posiada o wiele lepsze warunki od tej pseudo nastolatki, jak na swój wiek to z Kirsten fajna laska poprostu jest . To tyle prosto i zrozumiale :)

ocenił(a) serial na 10
Kraven

kobieta biznesu, zarządza całą firmą, gotuje, zajmuje sie problemmi dzieci i swoimi których ma pełno, zawsze uśmiechnieta :D Taka żona to marzenie jak dla mnie :P

ocenił(a) serial na 7
AroN_3

Dla mnie tez - tylko gdyby była 21 lat młodsza :)

ocenił(a) serial na 7
AroN_3

Dla mnie tez - tylko gdyby była 21 lat młodsza :)

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Ona jest przecudowna:) Ale co do tego GOTOWANIA to sie pomyliles Aron:) Kirsten nie umie gotowac:] Ale i tak jest najlepsza:D:D

ocenił(a) serial na 10
AroN_3

Szczerze powiem że niewiele jest Kobiet (nawet jeśli są ładne) w wieku Kirsten które do tej pory przetestowałbym na kuchennym blacie ;)

ocenił(a) serial na 10
Tristan_2

AHa! Zapomniałem dodać że Kirsten jest jedną z tych kobiet które.... bym przetestował :)

ocenił(a) serial na 10
Tristan_2

no dobra może sie pomyliłem z tym gotowaniem. Nie chce wiedziec ile ma lat, dla mnie jest cudowana i napewno nie wyglada na tyle lat ile ma :D mMysle ze jakby bie ona ten serial przynajmniej dla mnie bylby duzo gorszy :D

ocenił(a) serial na 7
AroN_3

Wiesz gdyby nie tapeta na jej twarzy to uwierz mi ze tak dobnrze by nie wygladała. Ale tak jest OK