To może teraz zapytam Was, który Waszym zdanie był najlepszy sezon The O.C.? Chociaz 3 tak dobrze nie oglądałam,ale widziałam pare odcinków uważam, że pierwszy.Wszystko się dopiero zaczynało,było dużo ciekawych sytuacji. I zauważyłam, że jak oglądam wiekszość seriali to zawsze najlepszy jest ten I sezon. A jak Wy uważacie fani The O.C.? Pozdrawiam :o)!
wedlug mnie najlepsze sa pierwsze dwa potem czwarty i trzeci na koncu =) Nie umiem dokladnie powiedziec ktory bardziej wole 1 czy 2. Raz podoba mi sie 2 a innym razem 1 ale raczej ze wskazaniem na 1, poniewaz mial ciekawe watki choc 2 byl chyba zabawniejszy zwlaszcza Seth =)
W 2 sezonie podobała mi się jedynie koncówka. A w całości to 1 sezon. Ciekawa jestem jaka jest 4 seria? Ale myśle, że nawet bez Marissy może być ciekawie. Chociaz z drugiej strony szkoda troche...Ale cóż Mischa Barton miała dość problemów serialowej bohaterki.Żałuje tylko, że nie widziałam całej 3 serii, dość późno kończe lekcje. Na szczęście jest długii weekend to jeszcze sobie troche obejrze. Pozdrawiam :o)!
No pierwsze 2 sezony były zdecydowanie najlepsze w trzeciam na razie jest tak sobie, ale akcja zaczyna się powoli rozkręcać i będzie coraz ciekawiej
Dla mnie też 1. Jak już ktoś kiedyś napisał na tym forum: "ta świeżość":). Chociaz w 2 też było duuuuużo genialnych odcinków jak np 2x14 The Rainy Day Women. :D cudowny był :PP 3 seria też świetna choć jak na mój gust za bardzo przytłoczona wiecznymi problemami Marissy, której za to baaardzo brakuje w 4 serii... więc zdecydowanie 1 :)
Coś mi sie widzie, że zanosi się na zwycięstwo I serii :o)...No cóż zobaczymy jak dalej się to potoczy:o) Pozdrawiam !
Na pierwszym miejscu w moim rankingu figuruje oczywiście SEZON 1, i nie będe się rozpisywał o wszystkich jego wspaniałościach bo myślę, że na owym forum każdy dobrze je zna, a nowicjuszy nie trzeba zapewniać - wystarczy, że obejżą kilka odcinków.
Miejsce drugie to notabene SEZON 2 /utrzymała się pewna ciągłość, przynajmniej do dwóch pierwszych pozycji/ i o jego dobrodziejstwach też rozpisywać się nie będe.
Ostatnie miejsce na podium premiowane brązowym medalem przypada na SEZON 4, który dla większości jest jeszcze zagadką, choć dla mnie odkrył swoje karty równocześnie z amerykańskimi widzami /ściąganie odcinków na bierząco/ i muszę przyznać,że owe karty bardzo mnie zaskoczyły /bardzo na "+" oczywiście ;D).
Cóż... Ostatnie miejsce przypada aktualnie emitowanemu przez stacje TeFałeN SEZONowi 3, który jak większość zdążła zauważyć koncentruje się na problemach Panny Cooper przez co traci troszkę świeżość, którą wprowadziła CZĘŚĆ 1, i śmiało kontynuowała CZĘŚĆ 2.
To nie znaczy oczywiście, że owy sezon jest zły, niemniej jednak nie wypadałoby nie zauważyć różnic między pierwszymi dwoma ,a tym sezonem /mowa to oczywiście o wysokiej poprzeczce dwóch pierwszych części/.
Na koniec dodam jeszcze tylko tyle - Ja w oczekiwaniu na 4 sezon na DVD, mam już 3 pozostałe sezony.
Fanom /jeszcze raz powtarzam - FANOM/ polecam kupno tegoż wydawnictwa.