Kogo uwielbiacie??Ja Summer i Setha.A wy??
Tak wogóle to, gdyby w tym serialu od poczatku nie byłoby któregoś z bohaterów to było by nie zbyt ciekawie. Wszyscy się uzupełniają. I wszystkich bardzo lubię. Ale 2 osoby spośród wszystkich lubie odrobinke bardziej:Ryan i Marissa :o).Jednak jaki byłby to dretwy serial, gdyby zabrakło w nim Setha i Summer, którzy wnoszą do niego dużo humoru i śmiesznych sytuacji.Równiez Anna wnosiła troche światła.Luke z kolei wnosił do serialu troche akcji np. bójki z udziałem jego i Ryana. Tak więc każdy stworzył w serialu ciekawy obraz. Nawet takie postacie jak Oliver, Alex i Trey dodawały filmowi napiecia oraz tępa. Ale jeśli już mam wybrac stawiam na Ryana i Marissę. Pozdrawiam maniaków The O.C. :o)
ja tam lubie Ryana Setha Sendyego Summer Julie a z reszta co wymieniac bede wszyscy sa za*****ci =) Ale juz jezeli mialbym wybierac to Seth albo Ryan =)
Ja najbarzdeij lubie Ryan'a i Summer:) ale tez uwazam ze wszyscy sa super i jakby kogos zabraklo to serial bylby nudny
Wszyscy są ciekawi na własny sposób... Mi do gustu najbardziej przypadł Sandy (jako wyrozumiały ojciec) jak i również Seth (jak już ktoś przedtem wspomniał wnosi do serialu dużo interesujących jak i zrazem śmiesznych wątków)...
ja uwilbiam Rayana Setha i Summer!!!!:*:*:::*:**:**::*:*:*a tak naj naj naj to Rayana
Seth wymiata,a najbardziej podobało mi się to jak zaczął ćpać...yeah..pozdro dla was:*
Summer&Seth ;)) Są najlepsi :** Lubię jak Summer mówi "eww"(czy jakoś tak) i jak bije Setha :) a Seth'a lubie za jego teksty i poczucie humoru :) Pasują do siebie idealnie ;]
No. Jeszcze Taylor lubie :)i Julie;)
A Marrisa&Ryan to nudziarze;]w Marrisie denerwuje mnie jej wyraz twarzy i ciągłe niezadowolenie i że zajmuje się wszystkimi sprawami oprócz swoich i ,że jest taka naiwna. Ryan ogólnie nic do niego nie mam, ale przynudza koleś;PP
To tyle.