Kto z was mugłby mi przesłać na meil tą piosenkę bodajrze "California"? Ta która zaczyna się film!!! Prosze! :) Mój meil to: zulaizula@wp.pl :D
dostaniesz ją od Atola :D mam tą wersje z płyty : "Music From The O.C.- Mix 5" tylko będę mógł to zrobić wieczorkiem :) 
pzdr. . .
Ej!!!!!!!!Błagam ja też chce to muzyczke niech mi ktos prześle,mój adres to mumink@interia.pl.prosze tylko jak najszybciej!!!!!!
wzucilem na server niech kazdysobie sciagnie pozdrawiam 

www.szopek86.neostarda.pl/Phan tom Planet - California (The OC soundtrack).mp3
Ja tez bardzo ladnie prosze w zwiazku z wadliwym linkiem/problemem :) : gusiak@poczta.onet.pl i z gory dziekuje :)
Link poprawiony nie powinno juz byc zadnych problemow 

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=FD99B28F29617E15 [www.yousendit.com/trans...]
Dzięki szopek za link do mp3. Pozdro dla wszystkich i dajcie sobie spokój z błędami. wszystkim się zdażają :))
Dzięki szopek za link do mp3. Pozdro dla wszystkich i dajcie sobie spokój z błędami. wszystkim się zdażają :))
a nie mozesz sobie sciagnac, tylko wykorzystujesz niewinne istoty takie jak my, pozatym strasznie razi mnie to twoje : "mugłby" sama niewiedzialam ze ortografia moze mnie tak wzruszac