Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Kto z was mugłby mi przesłać na meil tą piosenkę bodajrze "California"? Ta która zaczyna się film!!! Prosze! :) Mój meil to: zulaizula@wp.pl :D

ocenił(a) serial na 10
zulaizula

dostaniesz ją od Atola :D mam tą wersje z płyty : "Music From The O.C.- Mix 5" tylko będę mógł to zrobić wieczorkiem :)
pzdr. . .

ocenił(a) serial na 10
Atol

ale już ja wysłałam:P, mam nadzieje że doszła, doherty_88

pettycoat

Ej!!!!!!!!Błagam ja też chce to muzyczke niech mi ktos prześle,mój adres to mumink@interia.pl.prosze tylko jak najszybciej!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Kriss_2

wzucilem na server niech kazdysobie sciagnie pozdrawiam

www.szopek86.neostarda.pl/Phan tom Planet - California (The OC soundtrack).mp3

szopek

pisze mi ze plik nie istnieje!!!!!!!!co jest???

zulaizula

Ja tez bardzo ladnie prosze w zwiazku z wadliwym linkiem/problemem :) : gusiak@poczta.onet.pl i z gory dziekuje :)

ocenił(a) serial na 9
ahjumma

Link poprawiony nie powinno juz byc zadnych problemow

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=FD99B28F29617E15 [www.yousendit.com/trans...]

ocenił(a) serial na 8
szopek

Dzięki szopek za link do mp3. Pozdro dla wszystkich i dajcie sobie spokój z błędami. wszystkim się zdażają :))

ocenił(a) serial na 8
szopek

Dzięki szopek za link do mp3. Pozdro dla wszystkich i dajcie sobie spokój z błędami. wszystkim się zdażają :))

zulaizula

a nie mozesz sobie sciagnac, tylko wykorzystujesz niewinne istoty takie jak my, pozatym strasznie razi mnie to twoje : "mugłby" sama niewiedzialam ze ortografia moze mnie tak wzruszac

ocenił(a) serial na 10
look_here

"nie wiedziałam" pisze się oddzielnie, "poza tym " też ;P Pozdrawiam