Ten serial jest pusty az do bolu,straszliwie naiwny jest czyms w rodzaju opery mydlanej dla niezbyt rozgarnietych nastolatek...Az dziw bierze,ze Peter Gallagher upadl az tak nisko.
nikt nie karze ci go oglądać, a wd. mnie serial jest super i Peter Gallagher świetnie zrobił, grając w nim :)
To Ty chyba "Mody na sukces" nie oglądałeś.
The O.C. jest super i basta :D Szybka akcja + dobry humor Setha :)
Mnie to się wydaje Grzechu że z Tobą nikt na forum nie chce gadać. To chyba tylko dlatego zakładasz idiotyczny temat żeby ludzie Ci cokolwiek odpisali.
Mam gdzies ludzi na forum,zwlaszcza pustych ,a idiotyczny jest wasz ulubiony serial,co moze potwierdzic kazda osoba zajmujaca sie krytyka filmu,czy tez produkcji telewizyjnej.
"The O.C" Jest THE BEST!!!!!
Nie podoba Ci sie coś to WON z TEGO FORUM i tyle...!!!! :D:D:D:D
Jako osoba zajmująca się krytyką filmu, czy też produkcji telewizyjnej mogę potwierdzić, że serial ten jest idiotyczny i pusty. Gówno wiecie, nie zabierajcie więc głosu narażając się tylko na pośmiewisko osób zajmujących się produkcją telewizyjną.
no wlasnie osoby ktorym sie the OC nie podoba niech w**********ą stad. The O.C. jest cool
rozzie2 Nie zgodze się z tobą , ten serial jest naprawde dobry ( spójrz na komentarze oraz na statystyki to może zrozumiesz ) ja również zajmuje się krytyką i wiem co mówie.