Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ten serial jest pusty az do bolu,straszliwie naiwny jest czyms w rodzaju opery mydlanej dla niezbyt rozgarnietych nastolatek...Az dziw bierze,ze Peter Gallagher upadl az tak nisko.

ocenił(a) serial na 7
grzechu_

nikt nie karze ci go oglądać, a wd. mnie serial jest super i Peter Gallagher świetnie zrobił, grając w nim :)

ocenił(a) serial na 8
grzechu_

Jak ci cos nie pasuje to nie musisz tego oglądac i wchodzic na to forum...!!!

ocenił(a) serial na 10
anka490

własnie, zgadzam sie z wami :D Serial jest bardzo fajny, lubie go oglądać

ocenił(a) serial na 10
grzechu_

To Ty chyba "Mody na sukces" nie oglądałeś.

The O.C. jest super i basta :D Szybka akcja + dobry humor Setha :)

ocenił(a) serial na 10
grzechu_

Mnie to się wydaje Grzechu że z Tobą nikt na forum nie chce gadać. To chyba tylko dlatego zakładasz idiotyczny temat żeby ludzie Ci cokolwiek odpisali.

ocenił(a) serial na 1
Tristan_2

Mam gdzies ludzi na forum,zwlaszcza pustych ,a idiotyczny jest wasz ulubiony serial,co moze potwierdzic kazda osoba zajmujaca sie krytyka filmu,czy tez produkcji telewizyjnej.

ocenił(a) serial na 10
grzechu_

"The O.C" Jest THE BEST!!!!!
Nie podoba Ci sie coś to WON z TEGO FORUM i tyle...!!!! :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 1
grzechu_

Jako osoba zajmująca się krytyką filmu, czy też produkcji telewizyjnej mogę potwierdzić, że serial ten jest idiotyczny i pusty. Gówno wiecie, nie zabierajcie więc głosu narażając się tylko na pośmiewisko osób zajmujących się produkcją telewizyjną.

ocenił(a) serial na 10
rozzie2

no wlasnie osoby ktorym sie the OC nie podoba niech w**********ą stad. The O.C. jest cool

ocenił(a) serial na 10
kamilolszowka

rozzie2 Nie zgodze się z tobą , ten serial jest naprawde dobry ( spójrz na komentarze oraz na statystyki to może zrozumiesz ) ja również zajmuje się krytyką i wiem co mówie.

ocenił(a) serial na 10
rozzie2

ze co??????
gdybysmy mieli sluchac kazdego krytyka to nie obejrzelibysmy zadnego filmu ;/;/;/
i widocznie nikogo nie obchodzi Twoje zdanie, bo nadal są 'za' "The O.C"
=] =] =] =] =] =] =] =] =] =] =]