Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Mały temacik

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem Ryan z tą nową zabardzo nie pasują :/ wolałem tom starą paczkę (Ryan & Marissa , Seth & Summer ) a wasze jakie jest zdanie ??

ocenił(a) serial na 10
kamil7774

Ja tez sie z toba zgadzam :) Mysle ze summer chodzi z Zakiem tylko dlatego ze przypomina jej setha :) A co do Marissy to ona sama wszystko zepsula:) Mogla przeciesz juz byc z Ryanem ale wolala se dalej romansowac:)

ocenił(a) serial na 10
kamilolszowka

Seth i Summer są okay, ale Marissa strasznie mnie wkurza, więc wolę Ryana z Lindsay. Uważam, że o wiele fajniej ze sobą wyglądaja i będzie mu z nią prościej niż z Marissą, która ciagle miała jakieś porblemy i wszyscy musieli się o nia martwic.

ocenił(a) serial na 10
Klaudia999

mysle tak samo jak klaudia moim zdaniem marissa mysli ze moze sie bawic uczuciami innych w tym wypadku ryana. ale moz ena codzien taka nie jst;):P
pzdrowienia

kamilolszowka

Siemka
Oki może to wina Marissy że oni czyli RAyan i Marissa nie są razem ,ale zastanuwcie się Rayan od tak sobie wyjechał i tak samo wrócił i on myślał że co MArissa bedzie cale wieki na niego czekac jak DJ jest taki ładny!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kamil7774

A moim zdaniem Rayan i Marissa są perfect:)
http://www.youtube.com/watch?v=Zi0VIy2uTvc&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]

kamil7774

nie no, ryan i marissa??!! przesada lekka... ;/ ta dziewucha strasznie mnie wkurza, po prostu jej rola w tym serialu jest odrzucająca!! tak więc w życiu bym nie powiedziała, że ona pasuje do ryana... on znacznie lepiej wygląda z lindsay i ogolnie, na pewno to będzie znacznie lepszy duet niz z marissa... ja trzymam za nich kciuki i oby byli razem jak najdlużej! ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
lunatyk_5

nie wiem czy wiecie ale lindsey jest ciocia setha to chyba rayan z nia nie bedzie

ocenił(a) serial na 10
lunatyk_5

To co teraz napisałaś to jest spoiler :/ Ja akurat o tym czytałam, ale może inni nie chcą sobie zepsuc oglądania a tu przez przypadek przeczytają to i owo... :/

ocenił(a) serial na 1
kamil7774

Popieram nie moge się doczekac kiedy Seth będzie z Summer.. trochę długo trwa ta ich rozłąka. Nie rozumiem tylko Summer przecież widać że ona go kocha.. może nie chce zranić Zacha...

kamil7774

czesć! ja uważam tak samo!rayan bardziej pasował do marissy!zdecydowanie!!!!

kamil7774

Ja się zgadzam co do Setha i Summer,bo oni do siebie świetnie pasuja,ale co do Ryana to bym wolała zeby został z Lindsay,bo jak dla mnie Marissa i Alex to najlepsza para z całego O.C

ocenił(a) serial na 10
kamil7774

Ja też uważam, że sqad: Rayan & Marissa oraz Seth & Summer był lepszy! Teraz już nie jest tak fajnie:( Jeszcze z Marissy lesbijke zrobili:/ szkoda, że już nie jest z Rayanem, ale w sumie to z jej winy! A najbardziej to mi szkoda Setha... :( bo on co chwile się zawodzi- biedak. Niech już będzie wkoncu z tą Summer:) Czekam na hepy end:D Pozdrawiam wszystkich

ocenił(a) serial na 10
kamil7774

Siemka wszystkim!!
I sezon O.C był poprostu idealny nic dodając nic nie odejmując!! w ostatnim odcinku pomyślałem o II sezonie. i to chyba był bład bo ten serial (mimo iż oglądam go cały czas i wciąż jest moim ulubionym) hmm... jak by to powiedzieć?? jest gorszy niż I sezon. ostatni odcinek z niego był zajebisty :)

ocenił(a) serial na 10
ernias1990

Mnie tam wkurza Marissa. Ktoś ma kłoty!!! Kto? No pewnie, że Marissa!!! Mogłoby się jej ułożyć z tym Ryazem, anie... Chociaż i tak R&M i S&S(moja ulubiona para)!!!!!

ocenił(a) serial na 10
lileczka19

nie przepadam za Marissą, a więc: Ryan+Lindsey i Seth+Summer. Dla mnie wypas. Ale można spróbować terz tak: Ryan+Julie Cooper i Seth+Summer.(oczywiście to z Julie to żart)=)

ocenił(a) serial na 10
lileczka19

Ja lubię Lindsay, ale uważam że Ryan i Marissa są dla siebie stworzeni, ale trudno im być razem, ciągle się kłócą i ranią, ale mimo wszystko bardzo sie kochają i w końcu zawsze do siebie wracają. Pamiętam scenę kiedy Ryan opowiadał Lindsay jak poznał Marissę. Powiedział, że ją zobaczył i poczuł, że to dziewczyna dla niego. A poza tym tęsknię za Fantastyczną czwórką i czekam na ich reaktywację, lubię wszystkie nowe postacie, ale wprowadzanie ich wydaje mi się trochę naciągane...uff ale się rozpisałam...Ryan & Marissa Seth &Summer forever!!!

Peyton_3

Ja lubiłam starą paczkę(Seth&Summer,Marissa&Rya n) ale Marissa sama wybrała :) Przecież mogła być już z Ryanem.Na początku było mi przykro,że się rozstali ale teraz już nie,bo widzę,że Ryan powoli układa spobie życie z Lindsay( którą bardzo lubię) i jest ok :D tylko Summer...wróć do Setha ;]

Peyton_3

Ja lubiłam starą paczkę(Seth&Summer,Marissa&Rya n) ale Marissa sama wybrała :) Przecież mogła być już z Ryanem.Na początku było mi przykro,że się rozstali ale teraz już nie,bo widzę,że Ryan powoli układa spobie życie z Lindsay( którą bardzo lubię) i jest ok :D tylko Summer...wróć do Setha ;]