Moim zdaniem Ryan z tą nową zabardzo nie pasują :/ wolałem tom starą paczkę (Ryan & Marissa , Seth & Summer ) a wasze jakie jest zdanie ??
Ja tez sie z toba zgadzam :) Mysle ze summer chodzi z Zakiem tylko dlatego ze przypomina jej setha :) A co do Marissy to ona sama wszystko zepsula:) Mogla przeciesz juz byc z Ryanem ale wolala se dalej romansowac:)
Seth i Summer są okay, ale Marissa strasznie mnie wkurza, więc wolę Ryana z Lindsay. Uważam, że o wiele fajniej ze sobą wyglądaja i będzie mu z nią prościej niż z Marissą, która ciagle miała jakieś porblemy i wszyscy musieli się o nia martwic.
mysle tak samo jak klaudia moim zdaniem marissa mysli ze moze sie bawic uczuciami innych w tym wypadku ryana. ale moz ena codzien taka nie jst;):P
pzdrowienia
Siemka
Oki może to wina Marissy że oni czyli RAyan i Marissa nie są razem ,ale zastanuwcie się Rayan od tak sobie wyjechał i tak samo wrócił i on myślał że co MArissa bedzie cale wieki na niego czekac jak DJ jest taki ładny!!!!!!!!!!!!
A moim zdaniem Rayan i Marissa są perfect:)
http://www.youtube.com/watch?v=Zi0VIy2uTvc&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]
nie no, ryan i marissa??!! przesada lekka... ;/ ta dziewucha strasznie mnie wkurza, po prostu jej rola w tym serialu jest odrzucająca!! tak więc w życiu bym nie powiedziała, że ona pasuje do ryana... on znacznie lepiej wygląda z lindsay i ogolnie, na pewno to będzie znacznie lepszy duet niz z marissa... ja trzymam za nich kciuki i oby byli razem jak najdlużej! ;)
nie wiem czy wiecie ale lindsey jest ciocia setha to chyba rayan z nia nie bedzie
To co teraz napisałaś to jest spoiler :/ Ja akurat o tym czytałam, ale może inni nie chcą sobie zepsuc oglądania a tu przez przypadek przeczytają to i owo... :/
Popieram nie moge się doczekac kiedy Seth będzie z Summer.. trochę długo trwa ta ich rozłąka. Nie rozumiem tylko Summer przecież widać że ona go kocha.. może nie chce zranić Zacha...
Ja się zgadzam co do Setha i Summer,bo oni do siebie świetnie pasuja,ale co do Ryana to bym wolała zeby został z Lindsay,bo jak dla mnie Marissa i Alex to najlepsza para z całego O.C
Ja też uważam, że sqad: Rayan & Marissa oraz Seth & Summer był lepszy! Teraz już nie jest tak fajnie:( Jeszcze z Marissy lesbijke zrobili:/ szkoda, że już nie jest z Rayanem, ale w sumie to z jej winy! A najbardziej to mi szkoda Setha... :( bo on co chwile się zawodzi- biedak. Niech już będzie wkoncu z tą Summer:) Czekam na hepy end:D Pozdrawiam wszystkich
Siemka wszystkim!!
I sezon O.C był poprostu idealny nic dodając nic nie odejmując!! w ostatnim odcinku pomyślałem o II sezonie. i to chyba był bład bo ten serial (mimo iż oglądam go cały czas i wciąż jest moim ulubionym) hmm... jak by to powiedzieć?? jest gorszy niż I sezon. ostatni odcinek z niego był zajebisty :)
Mnie tam wkurza Marissa. Ktoś ma kłoty!!! Kto? No pewnie, że Marissa!!! Mogłoby się jej ułożyć z tym Ryazem, anie... Chociaż i tak R&M i S&S(moja ulubiona para)!!!!!
nie przepadam za Marissą, a więc: Ryan+Lindsey i Seth+Summer. Dla mnie wypas. Ale można spróbować terz tak: Ryan+Julie Cooper i Seth+Summer.(oczywiście to z Julie to żart)=)
Ja lubię Lindsay, ale uważam że Ryan i Marissa są dla siebie stworzeni, ale trudno im być razem, ciągle się kłócą i ranią, ale mimo wszystko bardzo sie kochają i w końcu zawsze do siebie wracają. Pamiętam scenę kiedy Ryan opowiadał Lindsay jak poznał Marissę. Powiedział, że ją zobaczył i poczuł, że to dziewczyna dla niego. A poza tym tęsknię za Fantastyczną czwórką i czekam na ich reaktywację, lubię wszystkie nowe postacie, ale wprowadzanie ich wydaje mi się trochę naciągane...uff ale się rozpisałam...Ryan & Marissa Seth &Summer forever!!!
Ja lubiłam starą paczkę(Seth&Summer,Marissa&Rya n) ale Marissa sama wybrała :) Przecież mogła być już z Ryanem.Na początku było mi przykro,że się rozstali ale teraz już nie,bo widzę,że Ryan powoli układa spobie życie z Lindsay( którą bardzo lubię) i jest ok :D tylko Summer...wróć do Setha ;]