Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

ludzie!! to tylko serial, i to w dodatku dość głupi, jaki jest sens pisania po raz 3 że ktoś bedzie w ciąży z kimś??!! wystarczy raz napisać taką wiadomość a nie gadać cały czas o tym samym, nie sądze żeby komuś było potrzebne czytać po raz setny tą samą wiadomość, nie wiem czy to z podniecenia że wasz tekst pojawi sie w liście tematów czy z jakiej kolwiek innej przyczyny. są osoby które chcą czytać takie same wiadomośći kilka razy?? ok ale prosze nie w tym miejscu.

ocenił(a) serial na 10
DepecheFan

To po co wchodzisz tutaj, jak nie lubisz tego serialu?

ocenił(a) serial na 7
DepecheFan

no własnie też się nad tym zastanawiałam... skoro sądzisz że serial jest głupi i nie interesuje Cię zupełnie to że ktoś bedzie w ciąży to jest sens tu wchodzić i czytac te komentarze??? nie rozumiem Cie...

a tak poza tym to temat o ciąży Marissy z Sethem miał służyc ośmieszeniu ludzi którzy wypisują spoilery i prześcigają się w nowinkach z najnowszych odcinków, więc to Twój komentarz jest w tej chwili całkowicie nie na miejscu... bo nie zrozumiałaś intencji innej użytkowniczki

ocenił(a) serial na 7
Fluorescent

A ja sie wpełni zgadzam z autorem tematu , bo po cholere ( za pszeproszeniem ) pisać po sto razy te same tematy a to sie tu nagminie powtaża. Odnosnie tematu tej ciąży to każdy chyba wie że to nie realne i po co tu sie męczyć z takimi wiadomościami i jeszcze jedno ośmieszeniu czego to miało służyc bo jakoś nie bardzo wiem . Jedyne osóby które mogły w to uwierzyć to dzieci w wieku od 8 do 13 lat . :)