Siemka! Od jakiegoś czasu oglądam The O.C jest super ale jadę nad morze od 16 więc nie będę mogła obejrzeć serialu bo będę na plaży:( Czy ktoś by mógł mi skrócić odcinki?? Będę bardzo wdziećzna
Hejo..ja mam podobny problem..wyjezdzam w ten piatek..dlatego mam podobna prosbe..liczymy na was :)..albo powiedzcie gdzie mozna sciagnac :)..pozdrawiam :*..
ja wlasnei sciagam wszystkie sezony wiec jak cos to moge wam przeslac na @
tylko po pierwsze sa po angielsku ale to nieproblem jak ktos umie
angielski tak jak ja:P
a po drugie niewiem gdzie pzdr:)
Dosłownie mnie trzęsie jak słucham takich bredni z wysyłaniem setek MB na mail'a :-/ . Przecież każda skrzynka ma limit wielkości wiadomości przychodzącej/wychodzącej, no chyba, że mamy konto komercyjne. No i dochodzi to tego prędkość upload'u... Prędzej byś się chłopie znudził tym wysyłaniem i nie przesłał nawet połowy odcinka...
Spoko jak co to mogę Cię poinformować co bylo w danym obcinku jak oczewiście będe pamiętała:) Pozdrowionka
(lol2) tak samo moja koleżanka do mnie"Przeslesz mi ten filmik mailem" a ja na to " tak zapewne... mam limit 20 MB ale prześlę Ci film który ma 700"
Ściagnij sobie eMule albo BitCometa to sam(a) sobie bedziesz mógł/a ściągnąć :D.