Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Siemka! Od jakiegoś czasu oglądam The O.C jest super ale jadę nad morze od 16 więc nie będę mogła obejrzeć serialu bo będę na plaży:( Czy ktoś by mógł mi skrócić odcinki?? Będę bardzo wdziećzna

ocenił(a) serial na 10
sylwia1306_1990

Hejo..ja mam podobny problem..wyjezdzam w ten piatek..dlatego mam podobna prosbe..liczymy na was :)..albo powiedzcie gdzie mozna sciagnac :)..pozdrawiam :*..

ocenił(a) serial na 10
Chocolate16

ja wlasnei sciagam wszystkie sezony wiec jak cos to moge wam przeslac na @
tylko po pierwsze sa po angielsku ale to nieproblem jak ktos umie
angielski tak jak ja:P
a po drugie niewiem gdzie pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

a po trzecie to nie da się przesłać wszystkich odcinków na meila:]

ryan_6

Dosłownie mnie trzęsie jak słucham takich bredni z wysyłaniem setek MB na mail'a :-/ . Przecież każda skrzynka ma limit wielkości wiadomości przychodzącej/wychodzącej, no chyba, że mamy konto komercyjne. No i dochodzi to tego prędkość upload'u... Prędzej byś się chłopie znudził tym wysyłaniem i nie przesłał nawet połowy odcinka...

Chocolate16

Spoko jak co to mogę Cię poinformować co bylo w danym obcinku jak oczewiście będe pamiętała:) Pozdrowionka

sylwia1306_1990

(lol2) tak samo moja koleżanka do mnie"Przeslesz mi ten filmik mailem" a ja na to " tak zapewne... mam limit 20 MB ale prześlę Ci film który ma 700"

Ściagnij sobie eMule albo BitCometa to sam(a) sobie bedziesz mógł/a ściągnąć :D.

Marissa

Mam eMule ale to nie to samo muszę wykombinować coś żeby zabrać ze sobę telewizor:P może mi się uda trzymajcie kciuki:P ;)