Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Marissa & Ryan

ocenił(a) serial na 10

Po dzisiejszym [3x18] odcinku byłem bardzo rozczarowany.Jeśli wiecie, a w to nie wątpię, powiedzcie mi czy oni wrócą do siebie, jak długo zostanie Nikki Reed w serialu [oby jak najdlużej, lecz jako przyjaciolka] i co się stanie z Marissą w przyszłym sezonie, bo słyszałem wiele wersji i mam mętlik.. Z góry dzieki ;]

Dunki

Sadie wyjedzie z Newport i tak sie skonczy jej związek z Ryan'em. Marissa zginie w wypadku samochodowym spowodowanym przez Volchok'a. On bedzie wkurzony, ze z nim zerwala. I to bedzie koniec 3 sezonu... :|

ocenił(a) serial na 10
Dunki

to tak nie wrócą do siebie gdyż nie wiem czy czytałeś ale Marrisa zginie gdy Ryan będzie ją odwoził na porm bodajże zeby nie sklamac (ona ma się wybrać z ojcem w rejs) w tym momencie volchock ich goni i spycha ich ze skarpy i w tym momencie marissa neistety ginie......a co do jakiejs nikki to nie wiem nie mgoe zalapac o kogo chodzi ale powiem tak 4 sezon jest bardzo ciekawy i warto czekac pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
monisia45

o qrde! tego sie czytać nie da. Ani jednego przecinka czy choćby kropki.. Wracaj do szkoły.. Masakrator;]

ocenił(a) serial na 10
Dunki

ok nikki to inaczej sadie albo na odwrót jak kto cche :P