Po dzisiejszym [3x18] odcinku byłem bardzo rozczarowany.Jeśli wiecie, a w to nie wątpię, powiedzcie mi czy oni wrócą do siebie, jak długo zostanie Nikki Reed w serialu [oby jak najdlużej, lecz jako przyjaciolka] i co się stanie z Marissą w przyszłym sezonie, bo słyszałem wiele wersji i mam mętlik.. Z góry dzieki ;]
Sadie wyjedzie z Newport i tak sie skonczy jej związek z Ryan'em. Marissa zginie w wypadku samochodowym spowodowanym przez Volchok'a. On bedzie wkurzony, ze z nim zerwala. I to bedzie koniec 3 sezonu... :|
to tak nie wrócą do siebie gdyż nie wiem czy czytałeś ale Marrisa zginie gdy Ryan będzie ją odwoził na porm bodajże zeby nie sklamac (ona ma się wybrać z ojcem w rejs) w tym momencie volchock ich goni i spycha ich ze skarpy i w tym momencie marissa neistety ginie......a co do jakiejs nikki to nie wiem nie mgoe zalapac o kogo chodzi ale powiem tak 4 sezon jest bardzo ciekawy i warto czekac pozdrawiam
o qrde! tego sie czytać nie da. Ani jednego przecinka czy choćby kropki.. Wracaj do szkoły.. Masakrator;]