Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Bardzo podobał mnie się dzisiejszy odcinek.Marissa była się wstawić u dziewczyny Ryana za nim, a Ryan poszedł do chłopaka Marissy, żeby ten się nią zaopiekowal.Zawsze jak wspomniana dwójka jest z kimś innym, to te osoby wybitnie mi nie pasują.Sądzę, że M & R są dla siebie stworzeni i widać, że łączy ich prawdziwe uczucie, nawet wtedy, gdy nie są razem.Tylko pozazdrościć.

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

Tylko szkoda, że uświadomią to sobie dopiero po jej śmierci...

granatowelody

Ja na razie jestem przy trzecim sezonie, więc nie wybiegam, ale i tak widać, że pasują do siebie i łączy ich coś ważnego, niezależnie od tego, czy mają innych partnerów.

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

No ja też to zauważyłem, choć są z innymi partnerami to widać że dalej im na sobie zależy mimo wszystko.........

DAMIANO_7

W sumie oboje wiele przeszli, wiele ich łączy i chyba tak naprawdę najlepiej siebie rozumieją .Są moją ulubiona parą tego serialu.

Martin_Eden

No szkoda tylko ze marissa wyjdzie na tym najgorzej bo wybrala sobie nie bardzo odpowiedniego kandydata a ta laska rayana calkiem ok !

Seth86

No cóż, Marissa zawsze miała wybitny talent do stwarzania sobie problemów, ale dzięki temu jest ciekawą postacią.