Mischa Barton zakonczyla z O.C. i mam dostac role w Desperate Housewives. Jaka role bedzie tam miala jeszcze nie wiadomo.
(SPOILER)
Mam nadzieje że wystąpi w góra 2 odcinkach i będzie to jakiś epizodzik. Gotowe na wszystko(Desperate Housewives to za dobry serial jak na taką aktorke. Z tego co wiem to do serialu ma wrócić Jesse Metclife ( serialowy John Rowland ) więc jeśli potwierdziła by sie ta twoja wersja z Mishą ( w co wątpie) to włąsnie on mógłby sie koło niej zakręcić.
A i nie piszcie że to super bo Misha Barton jest beznadziejna aktorką i napewno nie wpłynie pozytywnie na osade na serialu Gotowe na wszystko , gdyż ta aktorka znana jest z tego że lubi robić awantury i czesto sie spużnia, a Gotowe na wszystko mają tak świetną obsade że Misha nie dorasta żadnemu z tych aktorów do pięt nawet dzieciom Lynet :)
OJEJ CO TY PISZESZ ????????
CHYBA ZADLUGO BRAVO CZYTALES : bo wspomniales to o spuznianju i awantorowaniu sie na planie. Ale to plotki!!!!! Josh potwierdzil to ze profesionalnie grala i sie zachowywala wzorowo odeszla z O.C. bo nie mieli nowych pomyslow dla "Marissy".
A do Desperate Housewives bardzo pauje i to tez sie jej uda trzymam za nia kciuki:)
PS: Ona jest doskonala aktorka
Niezgodzie sie z toba ona jest bardzo dobra aktorka i pasuje tam ale i tak jak wystapi tam to chyba dlugo nie zostanie.
http://pr-inside.com/mischa-barton-to-go-desperate-r11763.htm [pr-inside.com/mischa-ba...]
http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/mischa%20barton%20to%20go%20despera te_1002716 [www.contactmusic.com/ne...]
http://www.mischa-b.com/ [www.mischa-b.com/]
A i tezaz sie kucimy o glupoty :(
Wiec powiem tylko kazdy mam swe zdanie i niech pisze co chce :)
Właśnie każdy ma swoje zdanie ale pomijając już te plotki o których wspomniałes to Misha jest na prawde słabą aktorką i wielu jej to zarzuca nie tylko widzów , ale również krytyków i ludzi powiązanych z światem filmu i ona ani troche nie pasuje do Gotowych na wszystko. W gotowych na wszystko już ta Xiai-Mei jest lepszą aktorką od Mischy chociaż ta skośnooka aktorka żadko coś mówi a jak mówi to nie poprawnie po angielsku - bo tak ma to robić i robi to wiarygodnie, natomiast Misha grając Marise w The O.C jedyno co robiła wiarygodnie przez te 3 sezony to piła i szprycowała sie prochami.
Ale ona poprostu miała taką rolę i to nie jest jej wina;/ (Chodzi o :''...jedyne co robiła wiarygodnie przez 3 sezony to piła i szprycowała się prochami''.)Ja osobiście uważam, że Misha jest dobrą aktorką, a niektórych momentach nawet bardzo dobrą, aczkolwiek nie pasuje do Gotowych na wszystko. I tyle.
Oj., ludzie po co się kłócicie? Przecież wiadomo, że każdy człowiek ma inne zdanie. Jedni uważają że Mischa jest dobrą aktorką, a inni że jest beznadziejna. Więc po co ten spór? Ja osobiście zaliczam się do tych którzy lubią i cenią Mische:) Pozdarwiam
Ale my z SETHEM zawsze w ten sposób dyskutujemy i ci którzy mieli już okazje czytać nasze wypowiedzi dobrze o tym wiedzą, dlatego nie piszcie że to jest kłutnia bo tak wcale nie jest, kłutnią można było nazwać nasze pierwsze starcie na forum Życia na fali niektórzy dobrze to pamiętają, ale tamtą sytuacje ostatecznie załagodziliśmy - nie sami bo z pomocy życzliwych nam osób . Napewno nie zmieni się też ton naszych wypowiedzi w stosunku do opini drugiego, bo SETH ma swoje zdanie , a Ja swoje i to że czasami wynikają z tego napięcia to normalne , można sie do tego przezwyczaić i Ja tak właśnie zrobiłem :)
Dobrze to wypowiedziales :)
Popieram my sie nie klucimy tylko dyskujukemy o tym.
Poto tez chyba wymyslilj forum?? czy nie?? :)
Tak masz racje forum wyślono do dyskusji ale chyba nie tak drastycznej. I chłopaki nie straszcie innych wypowiedziami:) Bo czasami chciałaoby się podyskutować, ale jak ma się zostać drastycznie skwitowanych przez Was to po co? Pozdarwiam:)
Aha, no w sumie pamiętam że była tam jakaś poważniejsza akcja z waszymi wypowiedziami. Ale w sumie dobrze, że pełno na tym forum emocji:P Pozdrawiam
ps. Czasami po Twoich wypowiedziach aż strah coś pisać:P
Zatem wzbudzam strach swoimi wypowiedziami, jestem taki mały devil jeśli chodzi o ciętą riposte ??? A tak na poważnie to niema sie czego bać przez monitor nie ugryze . Właśnie tak jak wspomniałeś/aś na forum potrzeba troche zdrowych emocji, inaczej wszyscy już dawno by przestali odwiedzac to forum, wkońcu jak długo można znosić pytania typu jaka to piosenka - skoro odpowiedź padła już z 1000 razy a pytanie ciągle sie powtarza, albo kolejny idijotyzm powtarzanie tego samego tematu 3 razy pod rząd itp. Niepozostaje nic innego jak urozmaicać tematyke tego forum i niektórzy tak czynią za co Ja jestem im wdzięczny.
Mam nadzieję, że plotki się potwierdzą, bo naprawdę chciałabym ją zobaczyś w jakiejś innej roli.
Z racji tego że jestem rodzajem źeńskim więc wpomniałam:P Faktycznie masz racje wkurzające jest jak cały czas ktoś pyta o tytułową piosenkę albo tą która kończy odcinek. Nie, nie wywołujesz strachu tylko lekkie emocje:P Właśnie co do tematów na forum to naprawde przydały by się czasami newsy a nie ciągle to samo pytanie wyżej wymienione. Ale z racji tego że często Ty lub Seth nam ich dostarczacie nie jest tu tak nudno...:P Pozdarwiam
A to szkoda.... Bo pasowała bardzo. Że też nie mogli sobie jakiejś innej tragedi wymyślić... No ale trudno.
ale jestes kuzwa zajebistym idiota zeby pisac spojeler i na samym koncu tekstu zaznaczyc ze to spojler jak juz wszyscy to przeczytaja idioto
A czego sie tu czepiasz jak to nie dotyczy serialu The O.C. To miałbyc wpis dla wpisu o niczym i do nikogo - niestety kieruje to do kolesia powyżej bo on najwyrażniej szuka konfliktu i tu cie rozczaruje u nas go nie znajdziesz. Jeśli masz zamiar prowokować to licz sie z tym że my nie pozostaniemy obojetni i tak cie zjedziemy że zapomnisz o tym o której godzinie jadasz kaszke na sniadanie :)
Tak, to porządny klub, a jeśli chcesz się pokłócić z ludźmi to wejdź sobie na forum Paris Hilton i napisz, że jest cudowna, boska i wprost idealna, kłótnia gwarantowana.
Jeśli piszecie spoiler, to prosze najlepiej pisać to w temacie, ale akurat w tym temacie nie było to tak bardzo potrzebne, więc nie bluzgajmy na siebie.
Co do Mischy to w "The O.C." Marissa to moja ulubiona bohaterka, a i sama pani Barton jest naprawdę świetną aktorką, nie wiem czego tu się czepiać.
Do adaspoczta @... ale masz problem to co ja pisze tylko mnie obchodzie a nie cie i nie musisz mi pisac co zle robie
sory jezeli myslicie chcialem napisac tylko po to aby sprowokowac konflikt ale chyba nie zauwazyliscie jednego baardzo wielkiego szczegolu, chodzi o to ze na poczatku tekstu napisales ze "zakonczyla z O.C" no super, jezeli nie ogladalem wszystkich odcinkow to teraz napewno bede mial super frajde.
I nie dziwcie sie ze mozna sie w**rwic, a Wy jeszcze z pretensjami do mnie
Człowieku co Ty taki nerwowy. Przecież nie musiałeś tego czytać. I z tego co mi wiadomo, my na forum the o.c. nie używamy wulgaryzmów. Oczywiście z tego co mi wiadomo, to każdy człowiek który ma choć troszke pojęcia o zasadach dobrego wychowania, nie używa nawet "***" jeśli wypowiada się. Oj, chyba musisz uważnie poczytać zasady dyskusji. Pozdarwiam
"Przecież nie musiałeś tego czytać" - to jest forum na ktorym ludzie dziela sie wlasnie roznymi ciekawostkami po to aby inni je czytali, ale gdyby w temacie dopisal ze to wypowiedz zawiera spojler to nie byloby zadnego problemu.
Pytasz sie czemu jestem taki nerwowy? podaj mi tytul jakiegos fimu, ktory naprawde chcesz obejrzec, ja Ci opowiem jak sie konczy ciekawe czy bedzie Ci sie to podobalo?
Oj tylko smierc Marissy to nic takiego nowego kazdy otym juz gada i wszedzie to na forumie pisze to czego sie ty mnie czepiasz a nie innych.
ja się nie zgodzę uważam że Mischa Barton jest dobrą aktorką. Według mnie O.C. ma znakomitą obsadę aktorską, grającą profesjonalnie. Jednak mnie najbardziej podoba się gra aktora wcielającego sie w Setha, posługującym się świetnym humorem oraz rola Marissy granej przez Mische Barton, to jest moim zdaniem trudna postać o skomplokowanej psychice
tylko jej tam brakowalo mam nadzieje ze to jakas nieoficjalna plotka bo jak ona sie tam pojawi to tylko zapseuje ten swietny serial.!!!!! i dobrze ze odejdzie z the oc bo nie lubie ani jej ani roli marissy ktora odgrywa . A oprocztego jest fatalna aktorka!!!!
tylko jej tam brakowalo mam nadzieje ze to jakas nieoficjalna plotka bo jak ona sie tam pojawi to tylko zapseuje ten swietny serial.!!!!! i dobrze ze odejdzie z the oc bo nie lubie ani jej ani roli marissy ktora odgrywa . A oprocztego jest fatalna aktorka!!!!