Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Nie dobijajcie mnie

ocenił(a) serial na 10

Ja pierwszy raz ten film ogladam i juz sie uzaleznilam od tego filmu! A po dzisiejszym odcinku mnie ejszcze wieksze nerwy biora bo wyglada na to ze Marisa umarła, ale to 7 odcinek i niby wiem gdzies w podswiadomosci ze nie umrze, ale tak to wygladało strasznie jak Ryan ja podniosł i w ogole .... Teraz przeczytałam sobie ze nie zginie i juz ok. A ten fragment gdzie marisa ginie, to nie chce ogladac. Wole zobaczyc w telewizji i neiw iedziec co sie stanie. I mam pytanko... ile ejst odcinkow?Razem wzietych we wszystkich sezonach i w ogole..??

ocenił(a) serial na 10
Clover_2

narazie cos koło 77 odcinków.. nie pamiętam dokładnie! ale 4 sezon jeszcze będzie...
pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 10
Clover_2

27+24+25=76 i nadal kręcą tzn. 4. serię już nakręcili i w listopadzie ja puszczą w USA. Pozdro:P

ocenił(a) serial na 10
pettycoat

oooo kurcze pomyliłam się o 1 odcinek... przepraszam bardzo wszystkich:D

ocenił(a) serial na 10
Clover_2

nie Marissa tam jeszcze nie umrze :) bedzie w szpitalu. Ale niestety umrze ona w trzecim sezonie.:)
Jak cie to interesuje i chcesz wiecej wiedziec to napisz i ci powiem.

ocenił(a) serial na 10
SETH

Jasne że mnie interesuje, ale jak sie dowiem wszystkiego to nie bedzie emocji w nastepnych odcinkach. A zawsze dużo myślę o tym i tak jak bym sama w nim grała! Tak bardzo lubię ten film, mam nadzieje ze puszcza kolejne sezony. Ale mozesz mi opowiedziec jakies detale, nieistotne !