We wczorajszym odcinku Marissa weszła do jakiegoś domu i jakiś gość powiedział, że ten dom już spłonął kiedyś, a wtedy zaczęły się przeiwjać takie jakby wspomnienia. O co chodziło i co to był za dom?
Proszę o odpowiedź ;)
W pierwszym sezonie Ryan uciekl od Cohen'ow a Seth powiedzial ze moze ukryc sie w domu ktory buduje jego matka i Caleb. Wtedy tez Marissa zerwala z Luke a on sie wciekl i chcial pobic Ryan'a. Marissa akurat wtedy byla w tym domu z Rayn'em jak Luke przyjechal i zacza sie bic z Ryan. Wtedy tez przez przypadek przewrocili jakies swieczki i wszystko zaczelo plonac. A we wczorajszym odciku byl to ten sam dom. ;P ;D
Pokrecone troche i tak nic nie rozumiem zwłaszcza ze oglądam serial od tygodnia ale dobra mam braki musze nadrobić:)
ja serial oglądam dopiero od około 3 tygodni ;) Ale na internecie czytam wszystko o dawnych losach bohaterów więc juz w miarę znam ten serial ;)
OC rządzi!!! :D
Pozdrawiam ;)
a co Wam szkodzi sobie przez torrenta ściągnąć poprzednie sezony?? albo kupić sobie u kogoś :) ten serial chyba jest tego wart, prawda ;]?
a co Wam szkodzi sobie przez torrenta ściągnąć poprzednie sezony?? albo kupić sobie u kogoś :) ten serial chyba jest tego wart, prawda ;]?
Kaiti masz Racje jesli to prawdziwi Fani OC to powinni ściągnąć albo kupić sonie poprzednie sesony .
PS:Mam do sprzedania 1 i 2 seson z orginalnym lektorem z TVN za 25 zł kto chętny niech pisze 8873718 gadu.
POZDRAWIAM