Sprawa wygląda tak. 14-15 to ten czas w ciągu dnia gdy przychodzi pora karmienia. Wtedy Maciuś musi sobie jakiś obiad zrobić, ą żeby się nie nudzić włącza sobie tv. Właśnie w ten sposób odkrył serial Życie na fali. Przyznaje bardziej go słucham niż oglądam, więc nie wszystkie wątki do mnie docierają, ale mimo wszystko o co do cholery w tym chodzi. Banda 30latków grających licealistów, do dzisiaj nie bardzo wiem kto tam jest rodzicem a kto uczniem wszyscy wyglądają jak rówieśnicy. Ale musze isę pochwalić mam swój ulubiony wątek jedna z bohaterek (ktora wygląda na góra 30 lat) odkrywa, że ma siostrę nastolatkę(na oko 25 lat) ktora chodzi z najlepszym kumplem (aktor ktory go gra ma 27 lat) swojego syna :-/ (łotdefak). Nawet w BH 90210 nie bylo to aż tak niedorzeczne. Z pewnością będę dalej śledził losy tego niezwykłego serialu może nagle się okaże, że nasza bohaterka ma także ojca, który jest gejem i sypia z jej synem, który tak na prawdę jest człowiekiem krabem....
Nie ważne ile mają lat tak naprawde, ważne że wyglądają młodo. Jakoś w tym serialu idzie rozpoznać rodziców. To ty masz jakieś problemy! :)
Nie ważne ile mają lat tak naprawde, ważne że wyglądają młodo w filmie. Jakoś w tym serialu idzie rozpoznać rodziców. To ty masz jakieś problemy! :)