Od 2 Listopada bedzie 4 Sezon od O.C. na fox lecial :) 
Ale prawdopodobnie juz bez Mischy Barton :(
jak dla mnie powinni zakonczyc ten serial na 2 sezonie 3 juz juz byla bardzo naciagany az boje sie pomyslec co oni tam w tym 4 wymysla
CO TY TAM WYGADUJESZ !!!!!!!!!!!!!!!! 
WSZYSTKIE SEZONY SA DOSKONALE !!!!!!!!!!!!!
kurde ja nie chce żeby ona umierała. ryan i marisa to jest mój ulubiony wątek ... ale narazie będe się rozkoszowała, że oglądam dopiero 1 sezon na TVN! :D
kurde ja nie chce żeby ona umierała. ryan i marisa to jest mój ulubiony wątek ... ale narazie będe się rozkoszowała, że oglądam dopiero 1 sezon na TVN! :D
Noie bedzie Marissy to prawda! Umrze ... Widziałam nawet ten kawałek serialu gdzie umiera! ... :((
Jestem ciekawa po co ujawniacie to co będzie w przyszłych odcinka. Jeżeli wiemy co to nie bedziemy go ogladać i spadnie ogladalność. i całkiem go zdejma z anteny.
ej sorka na tvn leci dopiero 1 sezon a z tego co tu czytam to juz wszyscy ogladneli pozostale sezony skad wy je bierzecie ? moze mi ktos to powie ? skad wiecie ze marisa bedzie lesbijka i ze bedzie miala wypadek ?