Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

O.C. 4 Season

ocenił(a) serial na 10

Od 2 Listopada bedzie 4 Sezon od O.C. na fox lecial :)
Ale prawdopodobnie juz bez Mischy Barton :(

ocenił(a) serial na 10
SETH

great . . idobrze Coop juz nie lubie i w sumie nigdy nie lubiłem

ocenił(a) serial na 9
Atol

jak dla mnie powinni zakonczyc ten serial na 2 sezonie 3 juz juz byla bardzo naciagany az boje sie pomyslec co oni tam w tym 4 wymysla

ocenił(a) serial na 10
szopek

CO TY TAM WYGADUJESZ !!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIE SEZONY SA DOSKONALE !!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
SETH

kurde ja nie chce żeby ona umierała. ryan i marisa to jest mój ulubiony wątek ... ale narazie będe się rozkoszowała, że oglądam dopiero 1 sezon na TVN! :D

ocenił(a) serial na 10
SETH

kurde ja nie chce żeby ona umierała. ryan i marisa to jest mój ulubiony wątek ... ale narazie będe się rozkoszowała, że oglądam dopiero 1 sezon na TVN! :D

ocenił(a) serial na 10
SETH

ocenił(a) serial na 10
SETH

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

yy. kurde dlaczzego aż 5 razy... ;/ sorki;/

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Noie bedzie Marissy to prawda! Umrze ... Widziałam nawet ten kawałek serialu gdzie umiera! ... :((

ocenił(a) serial na 7
zulaizula

nie wiadomo czy w tym kawałku umiera. nie panikujcie

ocenił(a) serial na 10
oliina

NIESTETY WIADOMO :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ocenił(a) serial na 8
SETH

Jestem ciekawa po co ujawniacie to co będzie w przyszłych odcinka. Jeżeli wiemy co to nie bedziemy go ogladać i spadnie ogladalność. i całkiem go zdejma z anteny.

ocenił(a) serial na 9
SETH

ej sorka na tvn leci dopiero 1 sezon a z tego co tu czytam to juz wszyscy ogladneli pozostale sezony skad wy je bierzecie ? moze mi ktos to powie ? skad wiecie ze marisa bedzie lesbijka i ze bedzie miala wypadek ?

ocenił(a) serial na 7
ankaa_

Nie wszyscy oglądali pozostałe sezony ;) a można 1,2i3 sezon ściągnąć emulem bez problemów jak ktoś chce :) Co do tego skąd wiemy tyle op serialu to tak niektórzy już oglądali wszystkie sezony aniektórzy poprostu