Super odcinek, najlepsze bylo te rozdanie swiadectw i piozegnanie w tym domu w ktorym praktycznie wszystko sie zaczelo, asz sie leska zakrecila. Szkoda ze Marissa zreygnowala bo byla super postacia w tym filmie tak ja zreszta Rayan, Seth i Summer super paczka i teraz bez niej bedzie troche dziwnie, bo wiele osob ktore oglada The O.C zyje zyciem Bochaterow. Oby jak najszybciej puscili 4 sezon.
Odcinek był piękny.Taki nostalgiczny i refleksyjny.Prawie cały czas dzielnie się trzymałem, ale na końcówce już nie opanowałem płaczu.Bez Marrisy będzie pusto :(
http://youtube.com/watch?v=UOlBTrxk-MA&mode=related&search=
Przyznam ci racje. Nie mogłam się powstrzymać - rozbeczałam się na całego. Przecież tak się cieszyła a tu nagle koniec. Ta scena pokazjue jak w jednej chwili ktoś może zmienić życie innych :-( Bez Marrisy to już nie będzie to samo życie na fali :-(
Może to zabrzmi śmiesznie, ale czuję się jakby umarł mi ktoś bliski.Niby wiem ,że to serial, fikcyjna postać, ale i tak jest mi przykro :( Za każdym razem jak widze tę scenę to szklą mnie się oczy.
http://youtube.com/watch?v=IuRE6HZL41U
Zgadzam się . To jak by była to mi bliska osoba. Kiedy oglądałam ten odcinek to normalnie łzy leciały mi ciurkiem, nie migłam się powstrzymać
To jest nie wiarygodne ! ja się normalnie rozpłakałam ! już nie mogłam - jest mi tak starsznie przykro ! - napiekniejsza scena to było w domu u Koenów ![ nie pisze po ang. tylko jak sie wymawia xD sorX ] normalnie Beczałam na całego !
Ale Mischa nie zrezygnowała tylko (cytuję Mischę i Josha Schwartza) "To była decyzja producentów, a Barton dowiedziała się o wszystkim ze scenariusza". Beznadziejnie jest bez niej!!!
Maxiu ! Dzieki za wyjasnienie.Ciągle słyszałem dwie różne wersje i nie wiedziałem ,czy ona zrezygnowała, czy po prostu nie wiedzieli już jak dalej pociągnąć jej wątek.Zdaje się, że Rachel Bilson (Summer), w jednym z wywiadów powiedziała, że Mischa nie zrezygnowała, tylko twórcy serialu zadecydowali o tym, że Marissy już nie będzie.
A ja słyszałam że Mischa odeszła sama bo wybrała kariere na dużym ekranie i tej wersji się trzymam. Nie uśmiercili by bohaterki która przyniosła im dużą oglądalność. Po jej śmierci 4 seria miała już mniejszą i dlatego nie nagrywali kolejnych