Czy mógłby mi ktoś napisać ile jest wszystkich odcinków serialu?? 
To dla mnie bardzo werzne!!
to jest dopiero 1 sezon i ma 27 odcinków -nie wiem czy Polska tv wykupi drugi i trzeci....a o czwartym nie wspomne podobno tesh jest.
ja słyszałam, że są tylko 3 sezony i w 3. sezonie chcą uśmiercić Marissę :(, dlatego wiele ludzi podpisuje się pod petycją "save Marissa" ;) 

apropo.. czy Seth będzie z Summer? :]
ej nie pisz takich rzeczy chodzi mo o usmiercenie Marissy, wole nie wiedziec co sie stanie=/ tylko obejrzec to
1 sezon ma 27 odcinkow, 2 - 24, a 3 - 25. Jesienia rozpocznie sie emisja 4 sezonu i tez pewnie bedzie mial podobna liczbe odcinkow.
Tu masz wszystkie odcinki do pierwszego sezonu 

1 Pilot 
2 The Model Home 
3 The Gamble 
4 The Debut 
5 The Outsider 
6 The Girlfriend 
7 The Escape 
8 The Rescue 
9 The Heights 
10 The Perfect Couple 
11 The Homecoming 
12 The Secret 
13 The Best Chrismukkah Ever 
14 The Countdown 
15 The Third Wheel 
16 The Links 
17 The Rivals 
18 The Truth 
19 The Heartbreak 
20 The Telenovela 
21 The Goodbye Girl 
22 The L.A. 
23 The Nana 
24 The Proposal 
25 The Shower 
26 The Strip 
27 The Ties That Bind
wszyskie się na the zaczynają... ;)))) to prawda że w 4 sezonie ma nie być już marrisy?
Tak i Nie. Na koncu 3 sezonu milala ona i Ryan wypadek samochodowy spowodowany przez tego glupiego Volchoka. Marissa zginela w recach Ryana :(. 
Ale ma w 4 sezonie ujawic sie w snie Ryana.
to nie czytaj :p 
Gdzieś słyszałem plotke, że będzie miała śpiączke w tym 4 sezonie. .. ... . kto wie jak to zrobią. . . .. .
No niestety zginie ona, tak podtwierdzili to : Mischa Barton, Josh Schwartz i producenci serialu. 
Ale Prawdopodobnie wystapi w snie Ryana :(((((
UWAGA DLA TYCH KTUZY NIE CHCA WIEDZIDZ JAK MARISSA UMRZE NIE NIE OGLADAJA!!!!!!!! 

Tutaj daje wam fragment smierci Marissy. :( :( :( 
RIP 
Nie zamomnijcie jej !!! :(
Sorry zapomnialem tu ten link : 
http://www.youtube.com/watch?v=3OZX5mQjEf0&search=Marissa%20Cooper [www.youtube.com/watch?v...]
nie mogłam sie przelamac i obejrzalam to, smutne :( a ona po tym wypadku zmarla, czy jak ktos wczesniej pisal bedzie w spiaczce i potem umrze??
a tak poza tym ile jest sezonow tego serialu?? niedawno go zaczelam ogladac i nic nie wiem jak na razie =/
Narazie sa to tylko 3 sezony ale od 2 Listopada bedzie lecial na FOX 4 sezon (juz sie ciesze, ale szkoda ze ber Marissy :( :( :( :( )
tutaj to samo tylko dlurzsze i leprzy wydlad 
http://www.youtube.com/watch?v=fN5JLlemIYI&search=Marissa%20Cooper [www.youtube.com/watch?v...]
Witam was ;)..Bardzo polubilam serial "ZYCIE NA FALI"..niestety nie bede mogla pbejzec do konca pierszej serii, poniewaz wyjezdzam za granice na 3 tyg... dlaego mam do was prosbe i pytanie..czy mogli byscie mi mniej wiecej opisac co sie stanie od 17 do 27 odcinka albo powiedzec mi czy bede powtorki w sierpniu(czy wogule beda) i czy ktos wie czy teraz w Niemczech jest puszczany ten serial i na jakim kanale..to wazne..Pozdrawiam.PaPa :)..
Msz szczescie ze mieszkam w niemczech :). 
Tak w niemczech leci tez ten seria oddawna tylko ze unas leci juz 3 sezon. Zawsze w soboty o 15.20 na ProSieben
Tak na Pro7 leci zawsze w soboty o 15.15/20 
Juz oddawna trzeci sezon jest poprostu super. 
Ale jest po niemiecku :)
Szkoda że po niemiecku bo ja jestem cienka z niego ale może mi przetłumaczysz cały odcinek?:D buśka:*:* 
Moge przetumaczyc ale to troszke dlugo:) 
ale jak czegos nie rozumiesz to pytaj :)