Orange County od 15.06.2006 w TVN od poniedziałku do piątku o 14:00 
w TVN serial będzie leciał pod tytułem ŻYCIE NA FALI 

P.S. W USA leci juz 3 seria serialu,a ile serii wyemituje tvn tego narazie nie wiem. 
Życzę miłego oglądania. 

P.S. Choć osobiście wolałbym powrot na antene tvn serialu gwiezdne wrota moze sie kiedys doczekam
Co to za pora??? Czekałąm aż ten serial pojawi się w polskiej telewizji...jest to serial przede wszystkim dla nastolatkow ktorzy w iwekszosci o 14 sa jeszcze w szkole:/ O tyle dobrze, że nie długo wakacje;p
Ale jaja! Wiedzialem, że tak będzie. Super :):D Tytuł beznadziejny, wsiowy i w ogóle jak jakaś tania latynoska telenowela. Z przyjścią obejrzę drugi raz pierwszy sezon :)
Zgadzam się co do tłumaczenia tytułu i pory transmisji - beznadzieja. Ale oczywiście dobrze, że wreszcie puszczą to u nas, najwyższy czas!
Przyznam sie szczerze ze nie golądałam tego filmu. Jednak słyszałam zew jest fajny. Ciesze si eze bedzie emitowny, ale czy moglby mi ktos go tak pokrotce strescic??
Wreszcie!!!Sporo słyszałam o tym serialu i juz dawno czekałam aż wreszcie go wyemitują u nas.Tylko dlaczego taka idiotyczna pora?Pare odcinków będe musiała przez nią opuścić.TVN jest dziwny,wszystkie fajne seriale emituje o takich porach żeby nie dało sie ich oglądać-albo póżno w nocy,albo wtedy kiedy większość jest w szkole
Wreszcie zobaczę go. Mam nadzieję, że warto czekać. Mam jednak pytanie. Zna ktoś tytuł piosenki z zapowiedzi tego serialu na tvn?
Nie oglądałam zapowiedzi na tvn, ale pewnie jest to piosenka tytułowa 
Phantom Planet- California (Here we come).
Ta piosenka z zapowiedzi o którą chodzi śpiewa Black Eyed Peas- Let's get it started :)