Ej wiecie co tak sobie pomyślałam że kazdemu na 100% będzie brakowało The O.C. jesli TVN nie bedzie pokazywał kolejnych sezonów więo może i my fani The O.C. byśmy napisali jakis list albo petycje coś w tym rodzaju do TVN żeby wykupili wszystkie serie ?? co wy o tym myslice?
W sumie jakiś dobry pomysł bo skoro będą wiedzieli, że the o.c. ma dość spore grono fanów to kupią reszte sezonów. Podobno już kupili II sezon było by super:) Pozdrawiam
No tak! Ja też się z wami zgadzam! Uważam że ten serial zyskał już miliony widzów!
tak moze i kupilei ale co z tego jak nikt niechce mi pomoc wytlumaczyc jak sie tyo sciaga;/ 
W teleygodniu jest TELEOPINIA ja już wysłałam maila dotyczącego The O.C!!! Napisałam czy jest możliwośc aby widzowie zobaczyli powtórki w weekendy z całego tygodnia i czy są szanse aby TVN puścił wszytkie sezony!!! Trzymajmy kciuki!
Wiesz to nic nie da, wiem cos o tym. Od wielu lat staramy siuę i piszemy setną z kolei petycję żeby Polsat albo inne stacje puścily Roswell i nic z tego...