Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

PETYCJA DO TVN

ocenił(a) serial na 10

Ej wiecie co tak sobie pomyślałam że kazdemu na 100% będzie brakowało The O.C. jesli TVN nie bedzie pokazywał kolejnych sezonów więo może i my fani The O.C. byśmy napisali jakis list albo petycje coś w tym rodzaju do TVN żeby wykupili wszystkie serie ?? co wy o tym myslice?

ocenił(a) serial na 10
agas_2

A i jeszcze jedno PODPISYWAĆSIĘ W PETYCJI MARISSY !!!!

ocenił(a) serial na 10
agas_2

W sumie jakiś dobry pomysł bo skoro będą wiedzieli, że the o.c. ma dość spore grono fanów to kupią reszte sezonów. Podobno już kupili II sezon było by super:) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
agas_2

No tak! Ja też się z wami zgadzam! Uważam że ten serial zyskał już miliony widzów!

ocenił(a) serial na 10
zulaizula

tak moze i kupilei ale co z tego jak nikt niechce mi pomoc wytlumaczyc jak sie tyo sciaga;/

ocenił(a) serial na 7
ryan_6

a co ma piernik do wiatraka??

użytkownik usunięty
agas_2

Ja sie zgadzam ;)) Tylko teraz trzeba zrealizowac plan ;)

ocenił(a) serial na 1
agas_2

W teleygodniu jest TELEOPINIA ja już wysłałam maila dotyczącego The O.C!!! Napisałam czy jest możliwośc aby widzowie zobaczyli powtórki w weekendy z całego tygodnia i czy są szanse aby TVN puścił wszytkie sezony!!! Trzymajmy kciuki!

ocenił(a) serial na 10
tynka156

Wiesz to nic nie da, wiem cos o tym. Od wielu lat staramy siuę i piszemy setną z kolei petycję żeby Polsat albo inne stacje puścily Roswell i nic z tego...

ocenił(a) serial na 10
agateczka

Zreszta z tego co wiem to tvn przymierza się do kupienia 2 serii