Fani Życia na fali napiszmy petycję do stacji TVN, aby odcinki The OC po wakacjach były emitowane w godzinach późniejszych. Powód: SZKOŁA!!!!!!!!
ja także się przyłączam:D moim zdaniem film powinien być emitowany o godzinie 15:30!
heh moze byc wlasnie cos 16-17 bo puzniej tez sie nie da bo rodzice ogladaja wiadomosci ;/ jak taka ptycje zrobia podpisze sie bez zastanowienia :D:D
heh moze byc wlasnie cos 16-17 bo puzniej tez sie nie da bo rodzice ogladaja wiadomosci ;/ jak taka ptycje zrobia podpisze sie bez zastanowienia :D:D
Ja sie takze podpisuje pod ta petycja, i nawet namowie kilka innych osobek by sie podpisały lecz petycja musi powstac.Ma ktos pomysła jak to zrobic??czekam i jak petycja bedzie z mila checia sie podpisze;D
Jestem z Wami :D Jak petycja powstanie dajcie znac ;)) Podpisze sie pod nia z zamknietymi oczkami ;P
Ja też jestem z wami ;D
STRAJKUJEMY,STRAJKUJEMY SERIAL NASZ KOCHANY W PÓŹNIEJSZYCH GODZINACH CHCEMY :P
eheheh a tez sie przylaczam!!:) macie racje ja koncze szkolke zazwyczaj kolo 15 wiec mi by paswalao tak kolo 16-17 bo w koncu jak to bedzie leciec tak jak teraz 14*30 to lekcja sie konczy o 14*35 wiec nie zdaze dojsc do domciu napiszcie petycje i sie podlacze thx:*
Ja takze podpisuje sie pod ta petycja poniewaz chce nadal ogladac Zycie na fali!!!!!
Przyłączam sięcaltym sercem do tej petycji jesli taka powstanie lecz cos mi sie zdaje ze TVN nie wykupilo licencji do 3 sezony gdyz gdy skonczy sie 2 sezon będzie tmitowany o godz. 14:30 teleturniej czy cos takiego pt. moja krew. Sprawdzalam na stronie telegazety.
takze sie podpisuje pod ta petycja!!Mam nadzieje ze TVN zgodzi sie na przesuniecie godziny emitowania Zycia na fali troszke pozniej!! Najlepiej gdy juz wszystcy bede w domkach i po calym dniu nauki w szkole bedzie ta godzina na relaks przy obejrzeniu najleszego serialu:)
TVN wykupil prawa do emsji 3 sezonow, ale mysle, ze po prostu zrobia jakis czas przerwy i puszcza 3 zezon w roku szkolnym, oby w pozniejszych godzinach! Dyr. programowym TVNu jest chyba Edward Miszczak, wiec moze do niego jakiegos maila ? hehe
TVN napewno ma prawa do 3 sezonow... a takze do kolejnych. Z tego co pamietam umowa z WB jest tak skonstruowana ze maja prawa do duzej ilosci serii, a takze filmow juz wydanych oraz przyszlych - zatem do 4 O.C. raczej tez a juz bankowo do ER! (w koncu mial najwieksza ogladalnosc ze wszystkich seriali emitowany przez TVN w tych godzinach)
TVN wykupil prawa do emsji 3 sezonow, ale mysle, ze po prostu zrobia jakis czas przerwy i puszcza 3 zezon w roku szkolnym, oby w pozniejszych godzinach! Dyr. programowym TVNu jest chyba Edward Miszczak, wiec moze do niego jakiegos maila ? hehe
Ja oczywiście też się pod tym podpisuję, ale narazie nie będzie emitowana 3 seria serialu:(
katasia1 wiem o co chodzi bo jak patrzylam na gazete to (chyba wtorek) nie bylo serialu ale jak patrzylam na dzien nastepny to juz byl wiec nie wiem moze takie to tylko reklamujace cos dali ... MAM TAKA NADZIEJE
BO JA CHCE!!!! ŻYCIE NA FALI!!!!!!!!!!!!!!!!
We wtorek nie ma odcinka z przyczyn oczywistych - Swieto... nie zmienia to faktu ze 3 sezonu teraz nie pokaza (od razu po 2)... przynajmnie tak sie wydaje... tzn. nie ma planu na stronie TVNu po 3 wrzesnia - od 28.08 (koniec 2 sezonu) do 1.09 wlacznie napewno o 14.30 beda powtorki programu "Moja krew"... a co po 3 niewiadomo - moze cos sie wyjasni po 15.08 jak dodadza nowy program na stronie;)
Wydaje mi sie ze na antene wroci ER kolejne sezony... Miszczak powiedzial ze TVN to stacja komercyjna i jesli cos sie widza podoba to beda to prezentowac - nie od dzis wiadomo ze maja prawa do wszystkich odcinkow ER... mnie marzy sie rownolegle ER (od 8 badz 9 sezonu) oraz O.C. - 3 sezon a pozniej rownolegle jak bedzie lecial w USA od Pazdziernika 4 sezon... ale to chyba nierealne - za duze koszta...
przyłączam się. najlepiej pomiędzy 16-17. czasem mam lekcje do 15.30 to przegapie życie... a wtedy nie wytrzymam
przyłączam się. najlepiej pomiędzy 16-17. czasem mam lekcje do 15.30 to przegapie życie... a wtedy nie wytrzymam
rotfl i to jest ta petycja? :) na tym forum? :) i pewnie myslicie ze ktos z TVN to przeczyta? :) eh dzieci dzieci :)
Właśnie nie myslcie że ktos tą petycje przeczyta w TVN , pozatym zamiast gadać to moze by scie ja w końcu napisali jak wam tak zależy. Jeszcze jedno w ramówce TVN od lat czas przeznaczony na seriale w ciągu dnia wypada między godzinami 13 a 16 i napewno tego nie zmienią z powodu kilku fanów The O.C
I jeszcze jedno abny ta petycja została zauwazona to :
1. Musicie ja napisać, ale widze że macie z tym problemy
2. Musi mieć conajmniej kilkanascie o ile nie kilkadziesiąt tysięcy podpisów czego sie napewno nie uda zorganizować.
Poraz kolejny sie powtórze ale raczej nie ma szans aby TVN zmienił swoją ramówke ze wzgledu na jeden serial ltórego ogladalność w tej chwili juz spada.