Na końcu każdego odcinka, gdy lecą napisy jest melodia. Być może jest ona z jakiejś piosenki. Wie ktoś jaki jest jej wykonawca i tytuł?
Z góry dziękuję.
hej znalazlam stronke gdzie sa tytuly piosenek z O.C oto ona moze znajdziesz to czego szukasz:)
http://www.theocshow.com/theocmusic1.htm [www.theocshow.com/theoc...]
Ja jednakże wolałabym od razu mieć tytuł i wykonawcę. Tam tego jest zbyt wiele to raz, a dwa to są piosenki z odcinków, wątpie by była końcowa. A w razie czego... Ta 'piosenka' jest na końcu odcinków tej serii, która aktualnie leci na TVN'ie(:
no właśnie ona tez przykuła moją uwage... i chciałabym wiedzieć jak się nazywa i kto jest jej wykonawcą?:D pozdrawiam i zapraszam do mnie:)
Moi drodzy uratuje wam zycie, ale niestety to zle wiesci. To jest tylko ten fragment skomponowany przez Chritophera Tynga. Mozecie sobie posluchac na http://www.musicfromtheoc.com/oc_news.php [www.musicfromtheoc.com/...]
Pod haslem HEAR THE OC END TITLE SONG
tak, fakt, to ta piosenka:)
chcialabym dodac, ze rowniez i mi ona sie spodobala:D
pozdrowka dla fanow O.C. ;*
nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze to chyba ta piosenka Turin Brakes - Rain City
ale mowie ze nie jestem pewna!
przeciez mozesz sciągnąc ta piosenke wystarczy ze wpiszesz Christopher Tyng - O.C. Ending Theme i juz ja bedziesz miec w wersji dlugiej
chodzilo mi o to zebys wpisala ten tytuł w programie w ktorym sciagasz piosenki..ja np mam bearShare i tam wpisalam wyszukalo i sciagnelam..rozumiesz;)
Hm...
Owszem, wiem. Chodziło o dokładniejsze dane, właśnie te.
Ale mając morpheusa lub ściągając poprzez torrenta nie ma:)
Tak więc... Kadaboom^^'
Do tego teraz mam świetny transfer, bo limit przekroczony:D
Może mogłabyś mi wysłać mailem?
Byłabym wdzięczna.
chetnie Ci przesle ale jak narazie mam tylko ta krotka wersje..dluzsza dopiero mi sie sciaga wiec moze narazie zaspokoisz sie ta krotką:P
podaj maila:)
Krótką już mam:)
Poczekam aż będziesz miała długą...
Wtedy bardzo bym prosiła o wysłanie na:
trinity3000@op.pl bądź trinity3003@wp.pl
ok nie ma sprawy ale nie obiecuje ze bedzie to szybko:(
bo jak narazie nic nie ruszyło dalej..
za duzo fanow:P:P
ale wysle na pewno!;)
Prosze mi też wyslijcie jestem zauroczona tą piosenka agas_15@wp.pl to mój e-mail z góry dzięki
wysłałam wszystkim osoba ktore o to prosiły,ale mowie ODRAZU NIKOMU JUZ NIE WYSYŁAM .bo nie mam czasu zeby czekac za ten załącznik się zaladuje;)
przykro mi ale chyba mozna sciagnąc ta piosenke;)
pozdrawiam wszytkich;)
i Sławka;)(dzieki za pomoc)