http://fox.com/oc/savetheoc/
Podpiszcie się pod tą petycją:((
Sorry kolego ale pod tym chybaniek sie nie podpisze.... (mam chyba racje) wiecie ile seriali stracilo swoj wdziek i popularnosc przez to ze po definytywnym zakonczeniu widowie domagali sie kontynuacji... takie ciagniecie kota w worku za ogon... nie mam zamiaru wymieniac nazw seriali ktorych koniec byl juz koniecm wszystkiego ale jednak widzowie chceili dalej i zrobiono z tego mode na sukces... juz tyle razy pisalem ze ten serial pozostawi w nas taki niedosyt dzieki czemu o nim nie zapomnimy... a jak zrobia z tego mode na sukcesz to przy 20 sezonie nikt nie bedzie tego ogladal a jak zapytamy pamietasz pierwszy sezon oc to on odpowie "a co to jest" albo "a tak bylo to jakies 45 lat temu kiedy mialem 16 lat teraz kazdy z kazdy ma tam dziecko i kazdy z kazdym ma kochanka"
wiecej nie mam nic do powiedzenia ;/ ;/ ;/
NO niestety ta petycia juz od ponad roku lecj:| O.C. juz zostala zkreslona z programu i zachowana w archiwom FOXu. I to juz jest niee mozliwe ze kiedys wzyciu zobaczymy dalsze odcinki a pozatym aktorzy z O.C. tez juz nie chca bo sie innymi projektami zahmuja jedyne co jeszcze mozliwe jest to spin-off tak ja Josh powiedzial.
Ale jedno jest pewne O.C. nie bedzie i tak jak nawet sie tam Milion razy jeszcze podpiszesz.