Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Pomóżcie!!!!

ocenił(a) serial na 10

Wiem jak was wkurzają nowe tematy i dlatego napisze od razu. Ma ktoś może cały spis muzyki z pierwszego sezonu?? Jesli ktoś ma to niech napisze tutaj albo na mój email pogonfans1@op.pl I chciałem się dowiedzieć czy ktoś z was ściąga z neta odcinki ale po polsku. Ja ściągam ale na osiołku ktoś zapodał 17 odcinków z pierwszego sezonu i dalej już nie udostępnia. No i jest jeszcze 1 odcinek z 2 sezonu. Jak ktoś wie gdzie można ściągnąć po polsku odcinki to niech napisze gdzie to jest możliwe.

ocenił(a) serial na 10
pogonfans1

Mogę odpowiedzieć tylko na jedno z tych pytań a mianowicie o muzyke z pierwszego sezonu znajdziesz ja pod na taje stronce http://www.theocshow.com/theocmusic1.htm [www.theocshow.com/theoc...] masz tam wypisane każdą piosenke w każdym odcinku . POZDRO ;D

ehh czy ktos doceni moje starania w zwiazku z odpowiedzia na tematy z muzyka ehh (lol)

ocenił(a) serial na 10
anetka_6

Dziękuję Ci bardzo za tą stronkę. Jakbyś miała jeszcze do 2 sezonu to byłbym wdzięczny. Jak się okazało to na osiołku znów zaczeli udostępniać dalsze odcinki (jupi) już są udostępnione 18 i 19 :D cekawe czy dalej będą udostępniać :P

ocenił(a) serial na 10
pogonfans1

Ale jestem ślepy :) widze że są też piosenki do 2 sezonu i 3 :) Jeszcze raz Dzięki Wielkie :*