Mam prośbę bo dziś przyjechałam z miłych wakacji ale nie widziałam The O.C od 16 l9ipca do dziś czy ktoś by mógł mi skrócić te wszystkie obcinki?? Na pewno bardzo duzo się dziło. Bardzo proszę i z góry dziękuję
ciekwe czy jest jakaś strona fan klubowa po polsku :-) cholera jest jak można byc fanem czegos takiego :-)
skrótowy opis prawdopodobnie z 2006-07-16 skopiowany z jakiegoś forum fanuw tego seriala
"....Marissa nie jest w stanie rozmawiać ani z matką, ani z Lukiem. Dopiero gdy chłopak niemal ginie w wypadku, dziewczyna postanawia go wysłuchać. Tuż przed otwarciem restauracji "Latarnia Morska" Jimmy i Sandy dowiadują się, że odmówiono im koncesji na sprzedaż napojów alkoholowych. Caleb prosi Julie o rękę....."
Marissa jest wielce obrażona na lucka i nie daje sobie tłumaczyć ze on już żucił Juli, sdzczególnie po tym jak zauwarza ich razem s kawiarni
luck oznajmia że wyjeżdza (kolejny bohater serialu musi zniknąć)
jak się okazuje koncesji na wóde nie dostali dlatego że urzędnik stracił korzystająć z usłuch Jimmego
impreza otwarcia restauracji: luck wpada na nią pijany akurat w momencie kiedy Caleb prosi Julie o rękę i odjeżdża wzburzony, rayan z marissą rzucają się w pościg i trafiają na miejsce wypadku (wygladał bardzo żałośnie luck mial na twarzy durzo krwi nikt nie pokazuje przodu auta którym jechał a w szybie przedniej jest wybrzuszenie scena ma naprawde waartość symboliczną) później jest jeszcze jakaś scena w szpitalu której nie załapałem bo miałem obiad
ale co ja ci będe tłumaczył
kliknij google i znajdziesz coś (pewnie tylko takie uproszczone jak ten zacytowany)
http://www.google.com/search?hs=grP&hl=pl&client=opera&rls=pl&q=%C5%BBycie+na+fa li+serial&btnG=Szukaj&lr=lang_pl [www.google.com/search?h...]