Proszę o tytuł piosenki, która leci na końcu 27 odcinka 1 serii. Jedyne, co pamiętam to słowo ,,halleluja". Z góry dzięki.
Cześć, prawdopodobnie chodzi Ci o piosenke: Rufus Wainwright- "Hallelujah". Mam nadzieję, że pomoglam. Pozdrawiam
Serdecznie dziękuję! Naprawde wielkie dzięki. Niegdzie nie mogłem znaleźć tego utworu, ale dzięki Twej dobrodusznośći wreszcie go mam heh :) Pozdrawiam
Hmmmmmmm...
Rufus Wainwright ? -marna podróbka :)
Jeśli chodzi o "Hallelujah" to wykonawców było Bardzo Bardzo Dużo !
A jeśli chodzi o Życie na Fali i piosenkę "Hallelujah" to śpiewa tam na 100% Jeff Buckley a nie Rufus Wainwright. Naprawde Jeff wykonał tą pieśń najlepiej ze wszystkich.Kawał dobrej muzyki !
Także śćiągaj piosenkę Jeff Buckely - Hallelujah ..i Życie na Fali odrazu się tobie przypomni :D ...naprawde piękna !
Być może, że Jeff Buckely to śpiewa, lecz ja znalazłam w wykonaniu Rufus'a Wainwright'a, więc napisałam tę wersję. Ale jeśli już o tym mówimy to tę piosenkę wykonuje również Leonard Cohen. :D
Alexandra looozz :D jest jak jest :*
Takie małe sprostowanko :D :D...Leonard Cohen napisał tę piosenkę i jako pierwszy ją oczywiście wykonał.Ojjjjjjjjj co to była za porażka ufffffff, później dopiero inni wykonawcy ją remasterowali ;) ale i tak twierdze że Jeff Buckley wykonał ją mistrzowsko najlepiej nawet od smego Cohena !
Pzdr.
/Peace/ :*
Ale wiesz gdyby nie Leonard Cohen to Jeff Buckley nigdy nie wykonałby tej piosenki.