Wiem, ze na pewno powtarzam sie tysieczny raz, i ze jest to bardzo wkurzajace bo sama czynnie uczestniecze w forum OTH i denerwuje mnie po raz kolejny zadawane to samo pytanie, ale moglibyscie podac jakies zrodlo sciagania The OC, bo jak narazie korzystam z eMule, ale idzie mi jak krew z nosa :/ Serial zaczelam teraz ogladac na TVN7 i nie ukrywam, ze mi sie spodobal... ;) Szukalam jakis stronek na wczesniejszych postach, zaczynajc od najwczesniejszego wpisu, ale niestety wiekszasc z nich jest poblokowana :( Prosze niech kots sie zlituje i napisze, a jesli komus sie nie chce to nie piszcie uszczypliwych tekstow bo to jest przykre... Z gory bardzo dziekuje, wszystkim z dobrymi serduszkami :) ~~pozdrawiam :)
Tu masz adres bloga: http://zycie-na-fali.blog.onet.pl/ , na którym jego właścicielka powinna miec link do takiej strony. Wiem, ponieważ już pare razy podawała taki adres, ale tez były jakies komplikacje. Ale można zobaczyc nic to Cie nie kosztuje:P.
Ooo właśnie ma z lewego boku linki do ściągnięcia każdego odcinka 1 i 3 seri, ale trzeba ściągać w częściach.