Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37328
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Własnie jestem w trakcie ogladania 3 sezonu OC:)
nie dawno w odcinku pojawil sie nowy bohater Johnny,kolega z nowej szkoly Marissy .Wie ktos może kim jest ten aktor? i jak sie on nazywa?
Zaraz po Adamie Brody'm jest on najprzystojniejszym aktor w tym serialu ,szkoda ze pojawil sie dopiero teraz.Prawdziwy z niego przystojniak,a jego rola w filmie jest strasznie wdzieczna-bohater budzi sympatie;)
Pozdrawiam wszytskich i z góry dziekuje za odp.:)

ocenił(a) serial na 10
Milkyway25_01

Tak trudno poszukać go w obsadzie??? Ten koleś co gra Johnnego nazywa się Ryan Donowho ... Niebędę ci spoilerował , ale długo nim sie nie nacieszysz w tym 3 sezonie...

DAMIANO_7

:] nie nawet bardzo latwo! ale po co szukac? skoro wiedziałam ,ze ktos mi to napisze;]i napisał...echm tak czy siak dzieki:)).
Juz wiem co sie stalo,szkoda ze juz go nie bedzie byl on bardo pozytywna postacia no ale cóz..

Pozdrawiam;]

ocenił(a) serial na 10
Milkyway25_01

No ale i tu nasuwa się pytanie zasadnicze : Po co niepotrzebnie zaśmiecać forum takimi pytaniami??? Równiez pozdrawiam.

DAMIANO_7

Hmm...po to aby potem tlumaczyc sie takim jak Ty;))!
Chciałam wiedziec ,dowiedzialam sie i juz.
Jestem zadowolona.
Jesli cos ci sie nie podoba:))? to po co komentujesz:)?
ktos inny mogl mi na to odpowiedziec prawda;)?
No ale fakt faktem Ty mi na moje pytanie odpowiedziales i co by nie bylo jestem wdzieczna;)
i Mysle ,ze nie ma co dalej ciagnac tematu.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Milkyway25_01

Dodam tylko, że kto inny odpowiedział by tak samo jak ja zapewne... I teraz już nie musimy dłuzej tego tematu ciagnąć... Wszystko wyjaśnione i po sprawie...

DAMIANO_7

otóz to;).Milo bylo wymienic sie z Toba pewnymi pogladami:)!..
Swoja droga własnie skonczylam ogladac
odcinek chyba 15 3 serii gdzie doszlo do wypadku...
No szkoda ,ze tak wyszło. Miałam nadzieje ,ze Johnny wezmie sie za siostre Marissy;)bylo by ciekawie.. ale cóz...nie zawsze jest tak jakabysmy chcieli.
Pozdrawiam