Witam
Chciałbym kupić 3 pierwsze sezony życia na fali w oryginale na allegro pierwszy sezon jest po 170 ;/ drugi kos wystawił za 122 - chyba najrozsądniejsza cena a trzeci 140-150 tu moje pytanie czy opłaca się może ktoś już je z was ma i mógłby powiedzieć czy są jakieś dodatki czy coś w tym stylu i kiedy będzie 4 sezon na DVD i dlaczego te seriale stoją tak drogo no 170 za 1 sezon ;/
płyty są tak drogie ze względu że są orginalne no i jest to wydanie 6 lub 7 płytowe na DVD ze specjalnymi pewno jakimiś dodatkami. Na DVD 4 sezon już jest można go kupić na zagranicznych stronach. Aktualnie nei ma żadnego sezonu z lektorem jest jedynie do kupienia z napisami więc albo sobie ściągnij no albo kup orginał jeśli chcesz meić w swojej kolekcji .
Pozdrawiam
Hej
Dodatki są, ale słabe... Ja kupiłam trzy sezony, ale szczerze mówiąc nie wim czy to się opłaca bo film jest tylko z napisami (brak polskiego lektora). Sądzę że to trochę dużo kosztuje...
No chyba że się nie ma co z kasą robić, albo że się kocha ten serial (tak jak ja np.)
Co do dodatkówto są tylko angielskie (któtkie) wypowiedzi aktorów i twórców oraz kilkuminutowe nieemitowane scenki (oczywiście po angielsku)(scenek jest chyba pięć w pierwszym sezonie a w drugim nie ma w ogóle...)
Zdecyduj sam... W razie pytań - pisz ...
Pozdrawiam
zostaje nagrywac ten co bedzie lecial na tvn7... i bedziesz mial
ja staram sie pozyskac od kogos kto ma....