Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Kogo wolelibyście mieć za kumpla spośród Luka, Setha, a Rayanem. A którą z tych trzech wolelibyście mieć za dziewczyne: Marissę, Summer czy Anne?? Ja za kumpla wolałbym mieć Setha, a za dziewczyne Anne. A wy??

ocenił(a) serial na 10
sabek2

ja z kumpla ryana a za dziewczyne marrise bo jest najladniejsza:D
aha wieceie jak sciganac te odcinki czy nie??

ryan_6

nie na temat!!
gdzie mozna przeczytac co bedzie w nastepnych sezonach prosze odpiszcie mi szukalam na necie ale nie znalazlam:(

ocenił(a) serial na 10
sabek2

kumpla zdecydowanie Setha, a dziewczyne Summer=)

ocenił(a) serial na 1
sabek2

Za chłopaka Setha:* a za dziewczynę Summer:)

tynka156

Proste że za dziewczyne Anne :* i kumpla Setha :)

sabek2

Myślę,że Ryan byłby świetnym kumplem,natomiast na dziewczynę wybrałbym Marisse (ewentualnie jej matkę :D).

ocenił(a) serial na 9
Martin_Eden

za chlopaka oczywiscie Setha.. a za kumpelke Summer :P

ocenił(a) serial na 10
___Dark_Phoenix___

za chłopaka Setha albo Ryana, za kumpelkę Marissę

sabek2

Za kumpla Setha, a za dziewczyne Anne...

jan_cio

Za chłopaka Setha, a za koleżankę Anę lub Marisse (Summer mi się wydaje fałszywa ) =]

ocenił(a) serial na 7
Marissa

Będe mało orginalny ale juz dawno pisałem że Ana to najfajniejsza dziewczyna w tym serialu , natomiast za kumpla wolałbym Ryana , powód było by ciekawiej ( troche dreszczyku emocj, jakiś lewe immprezy, podejżane speluny i odloty) , Seth też jest fajny ale za spokojny chociaż zabawny i kasiasty . Ale ta trójka rządzi "Ana , Ryan ,Seth " rules

ocenił(a) serial na 6
sabek2

Marissa, ale nie wiem co byz z tego wyszło :D Ale Anna jej niczym nie ustępuje :)

A jako kumpel to chyba Seth, bym sie przy nim dowartościował trochę ;) a tak na poważnie, to mógłbym mu pomagać, tak jak to czyni Ryan.

ocenił(a) serial na 1
sabek2

Widziałam filmik jak Seth żegna się z Anną było to mało miłe:( Smutne nawet! Ale cóż serce nie sługa Summer wygrywa:) Ale Anna póxniej polubiła Summer a Summer ją.

ocenił(a) serial na 6
tynka156

proszę cie, nie opowiadaj nam co bedzie w nstepnych seriach / odcinkach... my żyjemy czasem terazniejszym, nie ogladalismy nigdy wczesnej the o.c. [przynajmniej ja] i nie mam ochoty wiedziec co bedzie pozniej, ok :) ?

ocenił(a) serial na 8
alternatywny

Popieram Łukasza. A co do tematu za chłopaka Ryan, a za kumplów Marisse i Setha oraz Summer. Anna mogłaby być moim wrogiem.

sabek2

No...za faceta chciałabym mieć Ryana, za kumpla Setha, a za kumpele Anne...wspaniały zestaw :)

ocenił(a) serial na 8
deszczowa

No Luke odpada, równie dobrze można kolesia postawić na polu bo jest idealny do roli buraka!
Seth ma zabójcze poczucie humoru, Ryan to facet z przeszłością, którego jedno spojrzenie mówi wszystko... więc chyba obaj hehehe :P
A na kumpelkę... każda z nich jest fajna na swój sposób więc trudo powiedzieć.

ocenił(a) serial na 8
sabek2

za chlopaka oczywiście Setha, a za kumpelę Annę:)

ocenił(a) serial na 10
sabek2

A ja za chłopaka Setha, a za kumpelę Summer! :) Oni są najfajniejsi! ;D

ocenił(a) serial na 10
sabek2

Seth za chłopaka i Summer jako kumpela =) Uwielbiam ich.

ocenił(a) serial na 10
sabek2

Hej! Tak za kumpele od serca to chciałabym mieć Anne, a z chłopaka tu sie rodzi problem bo i Seth i Ryan są przystojni, ale Seth jest prześmieszny a Ryan, te jego spojrzenia:P Ale tak jak co do czego to Seht kumpel a Ryan chłopak...:) Pozdrawiam

sabek2

a ja chłopaka Ryana :*