Kogo wolelibyście mieć za kumpla spośród Luka, Setha, a Rayanem. A którą z tych trzech wolelibyście mieć za dziewczyne: Marissę, Summer czy Anne?? Ja za kumpla wolałbym mieć Setha, a za dziewczyne Anne. A wy??
ja z kumpla ryana a za dziewczyne marrise bo jest najladniejsza:D
aha wieceie jak sciganac te odcinki czy nie??
nie na temat!!
gdzie mozna przeczytac co bedzie w nastepnych sezonach prosze odpiszcie mi szukalam na necie ale nie znalazlam:(
Myślę,że Ryan byłby świetnym kumplem,natomiast na dziewczynę wybrałbym Marisse (ewentualnie jej matkę :D).
Będe mało orginalny ale juz dawno pisałem że Ana to najfajniejsza dziewczyna w tym serialu , natomiast za kumpla wolałbym Ryana , powód było by ciekawiej ( troche dreszczyku emocj, jakiś lewe immprezy, podejżane speluny i odloty) , Seth też jest fajny ale za spokojny chociaż zabawny i kasiasty . Ale ta trójka rządzi "Ana , Ryan ,Seth " rules
Marissa, ale nie wiem co byz z tego wyszło :D Ale Anna jej niczym nie ustępuje :)
A jako kumpel to chyba Seth, bym sie przy nim dowartościował trochę ;) a tak na poważnie, to mógłbym mu pomagać, tak jak to czyni Ryan.
Widziałam filmik jak Seth żegna się z Anną było to mało miłe:( Smutne nawet! Ale cóż serce nie sługa Summer wygrywa:) Ale Anna póxniej polubiła Summer a Summer ją.
proszę cie, nie opowiadaj nam co bedzie w nstepnych seriach / odcinkach... my żyjemy czasem terazniejszym, nie ogladalismy nigdy wczesnej the o.c. [przynajmniej ja] i nie mam ochoty wiedziec co bedzie pozniej, ok :) ?
Popieram Łukasza. A co do tematu za chłopaka Ryan, a za kumplów Marisse i Setha oraz Summer. Anna mogłaby być moim wrogiem.
No Luke odpada, równie dobrze można kolesia postawić na polu bo jest idealny do roli buraka!
Seth ma zabójcze poczucie humoru, Ryan to facet z przeszłością, którego jedno spojrzenie mówi wszystko... więc chyba obaj hehehe :P
A na kumpelkę... każda z nich jest fajna na swój sposób więc trudo powiedzieć.
Hej! Tak za kumpele od serca to chciałabym mieć Anne, a z chłopaka tu sie rodzi problem bo i Seth i Ryan są przystojni, ale Seth jest prześmieszny a Ryan, te jego spojrzenia:P Ale tak jak co do czego to Seht kumpel a Ryan chłopak...:) Pozdrawiam