PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37292
5,7 7 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Czemu Marrisa umarła w 3 sezonie? To była jej dezycja, zeby odejsc z serialu czy tak chcieli producenci i dlaczego?;D

ocenił(a) serial na 10
kasienkaaaaaaaa

Tak postanowiła Mischa Barton bo nie chciała jak to sama powiedizała zostać zaszufladkowana z tą postacią. szkoda moim zdaniem sie tylko zbłaźniła boi przynajmniej tam zasłyneła a jak o niej po tej śmierci w serialu jest cicho tak jest cicho.
Do tego podobno scenarzyści chcieli żeby Marissa gdzieś wyjechała i np. potem wróciła to Mischa powiedziała ze ona nigdy nie wróci do serialu i chce by jej bohaterkę uśmiercono!:/
głupie posunięcie ze strony Mischy;/
Było mi żal jak Marissa umarła bo przyzwyczaiłam sie do tej bohaterki i chciałam zeby była z Ryanem(jestem pewna ze by byli razem gdyby Marissa została w serialu;/)
a tka utrudniła scenarzystom i wymyślili bezsensowny zwiazek Ryana z tą Tylor(której szczerze nie cierpię;/)bo oni nie mieli na koniec serialu pary;/
głupie i jeszcze raz głupie i bezsensowne posunięcie Mischy Barton:/
pozdrawiam fanów the OC:*:*

Juni93

Również uważam, że związek Ryana z Tylor jest bezsensowny..szkoda,że Mischa porzuciła role Marissy :(

Juni93

podobno po uśmierceniu Marissy spadła oglądalność tego serialu, a po odejściu z serialu Mischa Barton przecież gdzieś tam grała wystarczy spojrzeć na filmweb`ie jej filmografie.

A mi się nawet podobał związek Ryana z Taylor, było nawet zabawnie :]

ocenił(a) serial na 10
blumarine

moim zdaniem dobrze ze ją usmiercono bo dosyc miałem jej głupich problemów

Manchild

Dziwne, ja oglądałem dokument o Mischy gdzie spora część była poświęcona Życiu na fali... Padają trzy wypowiedzi co do uśmiercenia Marissy, wypowiada się Mischa, Josh Schwartz i chyba Stephanie Savage "To była decyzja producentów".

Mischa mówiła że po zakończeniu serialu chcę się podszkolić w aktorstwie, a co do powrotu to NIE CHCIAłABY POWRóCIć DO SERIALU JAKO DUCH, bo to by było "tanie/kiczowate". Sprawdzajcie źródła!

Moje źródła to wywiad z Mischą Barton i dokument "Mischa & Kristin - Babes from O.C." emitowany na kanale E! Entertainment ;)

Pozdrawiam fanów serialu ;*

max_c

A co do pozostałych wątków:
- mi też nie podobał się związek Ryana z Taylor, bezsensowny pomysł!
- macie rację, Mischa zagrała po The O.C. chociażby w filmie "Dekameron - Virgin Territory", film był ogólnie dość zboczony, producenci niezbyt skupili się na fabule ale... Mischa w średniowiecznej czarnej sukni... mniam :P

max_c

Przepraszam za trzeci już post ale ;)

"The series has recently been struggling to maintain its high ratings but Schwartz insists Mischa’s departure was nothing to do with that or the actress herself. He claims it was simply a creative decision and that “she was a complete professional.”

However a source has told US Weekly magazine, “this was not a mutual decision.”

“Everybody’s talking about The OC again [now], and that’s exactly what they want”."

Jeśli ktoś nie rozumie, to mniej więcej chodzi o to że śmierć Marissy była "prostą kreatywną decyzją" i Mischa zachowała się bardzo profesjonalnie i nie miała wpływu na ich decyzję. :P
Ostatni cytat:

Jednakże źródło US Weekly (magazyn) mówi, że to nie była taka decyzja i że "wszyscy mówią znowu o The O.C. i to oni chcieli".

ocenił(a) serial na 10
max_c

Hej,nie dotarłam jeszcze do 3 sezonu,jestem na etapie 2.Zaintrygowało mnie to ze Marissa umrze.Powiedzcie mi w jaki sposób usmiercili ja w serialu.Z góry dziekuję za odpowiedz.

anitab_22

Zginęła w wypadku samochodowym spowodowanym przez jej byłego chłopaka, Volchoka. Umarła w ramionach Ryana :(

http://youtube.com/watch?v=qKYuUzkPHLA&feature=related

Zobacz sobie sama...