Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Rayan

ocenił(a) serial na 10

w dzisiejszym odcinku rayan hamsko potraktował marisse,co nie?wypowiedzcie się na ten temat,proszę

ocenił(a) serial na 10
mateox666

czy ja wiem czy hamsko ;/ Marissa jest brdzo fajna i zryta bo zamiast być ze swoim chłopakiem to jezdziła do jakiegoś kretyna. Byli parą już dlugo więc powinna troche ufać Rayanowi! Myśle że postąpił bym podobnie :D Poza tym teraz jest Teressa :D

ocenił(a) serial na 10
AroN_3

tak moj poprzednik ma racje zgadzam sie z nim jak ktos jest ze soba to chyba powinien ufac drugiej osobie a nie jeszce dawac jerj do zrozumienia ze moze nia pomiatac i za plecami chodzic z kims innym jednak marissa chodzila jaknie na oczach ryan wiac to chyab jest chamskie ale ryan przebaczy niedlugo marissie i sie zejda ale nie na dlugo bo ryan bedzie ojcem dziecka teresy;)
pzdr

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

Mym zdaniem Ryan bardzo dobrze potraktował Marisse.Zasłużyła na takie traktowanie:-)

ocenił(a) serial na 10
Brunetka

bardzo lubie Marisse i uwazam ze chamsko ja potraktował i to w WALENTYNKI!!!!!! kiedy Marissa cały czas łaziła wszedzie z tym drugim to mnie wkurzała. ale tez z kolei Ryan ją źle portaktował

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

Ryan, mówisz poważnie czy tylko żartujesz??!! Teresa ma dziecko i to Rayana??!! I kiedy się zejdą?? A Rayan będzie z Theresą?

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

Ryan, mówisz poważnie czy tylko żartujesz??!! Teresa ma dziecko i to Rayana??!! I kiedy się zejdą?? A Rayan będzie z Theresą?

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

ocenił(a) serial na 10
ania_89

Przepraszam,nie chciałam tego dodać trzy razy, komp mi się zawiesił i tak jakoś wyszło:) przepraszam

ocenił(a) serial na 10
mateox666

Nie zgadzam sie!!! BArdzo jej tak dobrze mogla mu wierzyc...