Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ryan - burak, pewny siebie pakero wszystko załatwia siłą a później się dziwi...i te jego durne miny... , Seth - BooOOOooski przystojniaczek z zajebistym poczuciem humoru i ten jego fryz :P ;] takie moje zdanie ;] a jakie jest wasze???

ocenił(a) serial na 10
martusssia

stawiam na Rayana lubie go, chociaż Seth też jest fajny

ocenił(a) serial na 8
patka_9

Ryan-niesmialy,slodki,zamkniety w sobie,wybuchowy,
Seth-zabawny,sarkastyczny,,tez slodki,ale w inny sposob niz Ryan.
Lubie obu,ale mimio wszystko wole Ryana:)

ocenił(a) serial na 10
_Mia_

Nie powiedziałabym ze Ryan jest nieśmiały ;P

ocenił(a) serial na 10
martusssia

Ja bardziej lubie Setha jest świetny :* !! Rayan jest dla mnie za nudny :PP

ocenił(a) serial na 10
maaarcia_0701

oboje mnie jakoś przyciągają, bardzo lubie ich obu, jednak chyba o jedną milionową bardziej Setha :)

użytkownik usunięty
martusssia

Ja lubie obydwóch:i Ryana i Setha.Każdy jest inny: Ryan jest bardziej poważny, wiele przeżył w swoim życiu, pochodzi z zupełnie innego świata. A Seth jest zabawny, ma specyficzne poczucie humoru. Kiedys usłayszałam takie zdanie:Każdy jest na swój sposób piękny :o).Jestem za! Pozdrawiam wszystkich fanów The O.C. :o)

użytkownik usunięty
martusssia

Jednak odrobinke bardziej wole Ryana. Ale nie wykluczam Setha. :o) Pozdrawiam raz jeszcze!

ocenił(a) serial na 8
martusssia

Dla mnie Seth jest super.RZądzi!!Ma fajne poczucie humoru i extra fryz.Dla mnie Seth i Summer to najlepsi bohaterowie Życia na fali.Bez nich byłoby nudno
Pozdroo for all:**

ocenił(a) serial na 10
martusssia

Ja wolę Ryan'a. Dla mnie Seth to dziecinny gówniarz który nie potrafi sie. obronić. Ryan to co innego. Umięśniony, nie ma takich głupich teksów jak Seth, w ogóle jest małomówny i to najbardziej mi się w nim podoba . Nie gada byle coś powiedzieć. Może i udaje twardego ale tak naprawdę jest inteligenty i wrażliwy. I takiego go lubię ;P Niestety chłopaków jak Ryan jest niewielu ...

ocenił(a) serial na 10
Laciatek

O właśnie, zgadzam się z Laciatkiem:) .

Laciatek

zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia....Ryan:)

martusssia

zdecydowanie Seth, za poczucie humoru :D

ocenił(a) serial na 10
martusssia

ja wole Rayana słodziutki przystojniaczek slodko sie usmiecha ale Seth tesz nieczego sobie:)pozdro

ocenił(a) serial na 9
karolusia_2

Dobre, że niby Ryan potrafi się broonić itd?
W ciągu całego erialu conajmniej 10 tak mu obili lico, że nie było co zbierać fakt chłopak ma charakter ale bić nie za bardzo się potrafi