Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

SUPER SERIAL TV !!!

ocenił(a) serial na 10

w polskiej tv go nie uraczysz ale zainteresowani jak najbardziej mogą go sobie z netu ściągać !!!

użytkownik usunięty
LuuLuu

Mogl by ktos podac stronkeskad mozna sciagnac ten serial prosze bo wszedzie szukam ale nie umie znalesc

użytkownik usunięty

nie wiem skad mozesz sobie go sciagnac, ale w kazda srode na po 21 na pro7 to taki niemiecki kanal mozesz go sobie obejrzec.

użytkownik usunięty

najlepiej ściagnać ten serial z programu eMule.... a napisy sa do każdego odcinka :-)

użytkownik usunięty

Ja mam już prawie cały pierwszy sezon. Serial jest naprawdę świetny. Mam takie pytanie do osoby, która się wpisała wyżej, a mianowicie o jakie napisy Ci chodzi? Polskie, czy angielskie? Bo te drugie znalazłem bez większych problemów, ale z polskich to tylko do pierwszego epa...

użytkownik usunięty

chodziło mi o angielskie napisy, bo innych tez nie znalazlam tylko do pilota. ja tez mam prawie caly pierwszy sezon sciagniety ale w wersji niemieckiej wiec napisów jakos nigdy specjalnie nie szukalam :-)

użytkownik usunięty

Jestem zainteresowana tym serialem ale nie moge go nigdzie sciagnac, wiec jezeli moglbys sie ze mna skontaktowac moj nr gg 5904725, bardzo chetnie bym odkupil od ciebie serie pierwsza( nagrana na cd)

ocenił(a) serial na 9

ja juz koncze ogladac 2 sezon to jest swietny serial i wszystkim go polecam :)

użytkownik usunięty
Bella_Luna

Bardzo chciałabym zobaczyć ten serial...szkloda,że jedyne wyjście to eMule...:(

mozesz przeciez ogladac na niemieckim pro7, albo kupic caly sezon (ja kupilem za 30€, ale mozna juz dostac za 25€)

spike0

ja (juz niestety) jestem na biezaco i niestety ogladam tylko jeden odcinak na tydzien...
Kto jest zainteresowany to polecam sciaganie z DC :) wszystkie odcinki sa:)

spike0

ja (juz niestety) jestem na biezaco i niestety ogladam tylko jeden odcinak na tydzien...
Kto jest zainteresowany to polecam sciaganie z DC :) wszystkie odcinki sa:)

Fred_3

co to jest DC???
bo ja sciagam z e-mule ale niestety nie ma tutaj zrodel zeby sciagnac 26 odcinek pierwszej serii:( moze ktos wie skad moglbym wytrzasnac ten odcinek???

istota

Możecie polecić jakąś stronę z angielskimi napisami, coś na kształt naszego portalu napisy.org. Ciągle mam problem za znalezieniem jakiś napisów, m.in. właśnie do O.C. Z góry dziękuje!

ocenił(a) serial na 10
Krolodo

Świetny serial. Jestem na 15 odc I serii i tak mnie wciągną ze sciągne je wszystkie. Czytalem ze ma ktoś problemy ze sciągnięciem 2578542 lub mailem atol1985@o2.pl mozna sie ze mną skontaktowac. znam dobre źródła, ewentualnie moge posłać pocztą tyle co posiadam aktualnie (a sciągam na bierząco) za cenę płyty DVD lub po prostu jakąś wymianę seriali lub filmów.