Już od dawna chciałem poruszyć temat samochodów a może i ogólnie motoryzajci w The O.C. ;) ;) Na samym początku trzeba wspomnieć o 2 Autkach przewijających się w serialu praktycznie co odcinek:
a mianowicie
-RANGE ROVER -w posiadaniu Kirsten (najczęściej pokazywany i objerzdzany przez Ryana Setha i innych ) ;)
-BMW - w posiadaniu Sandy'ego (troszke mniej zagląda w kamerę ale trzeba wspomnieć o tym iż jako pierwszy został pokazany we wnątrz jak i na zewnątrz patrz odc.1 - przywiezienie Ryana).. ale przecież czym Sandy miał wypadek podczas deszczu ze swoją byłą jak nie BMW :)
Taaak RANGE ROVER to po prostu cudo! nie wiem czy jest to wersja HSE czy SPORT !? ale wiem jedno Super autko i zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia i wiem że musze miec Go w Przyszłości !!!!!!
Co do BMW to udało mi się rozpoznać że jest to BMW E65 740i o mocy 260 KM naprawdę niezła fura, napewno z Navigacją ;P (temat Navi był poruszany nawet w którymś z odc. jak Sandy i Kirsten jechali na kolacje ;) i kluczykiem typu Key Look :D No i oczywiście alu felgi 18''(naprawde ok!)
Inne auta ? proszę bardzo:
-Marisa - Ford Mustang GT (od mamy :)
-Luke - Dodge Ram 2500 (za****ty pickup)
-Caleb - Maserati Coupe (Seth pożyczył i pognał do Alex.. :D)
Może dostrzegł ktoś inne auta ..To prosze wypisywać i niepozostawać obojętym :D
...ale to w koncu Orange Country tak jeździ wszystko ;)
hmmmm może to był aston martin :)
Przypomniało mi się jescze że przecież Marissa miała
-Jeepa Grand Cherokee :D
aaaaaa od strony Summer nie wiem chyba jej ojciec miał
-Jaguara S-Type
Inne auta:
Jeep Wrangler - nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że właśnie w tym samochodzie można zobaczyć najczęściej Ryana w 4 serii...
Oni mieli Range Rovera sport ;) taki mi się marzy w przyszłości :) miejmy nadzieje ze będe jego posiadaczką :D
Oooo widze że Pauli oriętuje się wersjach Range Rovera :D No faktycznie to auto jest cudne.I najlepsze że właśnie "te" wersje(ok.2003-2005 r.) są najlepsze - właśnie te z O.C. a wersje 2006 i wyżej-fajne ale to już nie to.
A tak Jeep Wrangler też się pojawił a oprócz tego od 4 sezonu rodzina Cohenów normalnie zdradziła Range Rovera i BMW !Z tego co widac Sandy śmiga Lexusem SC i Kirsten rówież Lexusem (ale chyba IS).