wiadomo juz ze od 20 czerwca serial The o.c bedzie lecial na tvn7 o godzinie 19.10 ! a zauwazyliscie moze o ktorej leca powtorki ?!?!?!?! dzisiaj z ciekawosci weszlem sobie na stronke i okazalo sie ze powtorki beda lecialy o godzinie 16.10 ! tutaj jesli ktos chce moze sobie zobaczyc
http://tvnsiedem.pl/2007-06-21,,177,program.html
Tak ale to bedzie tylko 3 seria :( a szkoda bo 4 i tak jest lepsza ale za szybko jej nie puszcza bo niedawno sie w stanach skonczyla wiec polacy beda musieli swoje odczekac :/
Ja słyszałem że od 20 czerwca mają być 2 pierwsze sezony jeden po drugim... Trzeciej ma chyba niebyć a na 4 to jeszcze rok poczekamy....
nie 3 tylko 1 ! wejdz sobie na stronke i przeczytaj sobie opis odcinka to zobaczysz ktora seria bedzie pozdro
Niezrozumiałeś mnie chyba. Mówie że 1 sezon będzie od 20 czerwca godz. 19.10 na TVN7 , a po nim mają puszczać kolejny 2 sezon... I o co chodzi??
to ty chyba nie zrozumiales to byla odp do didii ! po drugie po co mial bym to pisac do ciebie jesli praktycznie napisales to samo co ja ?!?!?!?!? chyba ze masz inne zdanie
Pozdro
wiesz damiano to chyba ty tu czegos nie zrozumiales ! bo to co napisalem to byla to odp do didii ! po drugie po co mial bym pisac do ciebie jesli napisales praktycznie to samo co ja ! moja odp byla potwierdzeniem tego co napisales !
pozdro