Witam. Szukam seriali o podobnej tematyce i scenerii jak Życie na fali. Jedyne które mi przychodzą na myśl to One Tree Hill (Pogoda na miłość), Gossip Girl (Plotkara) i 90210. Jakieś propozycje?
polecam niedokończone (sa na razie tylko 4 czy 5 odc) The Beautiful Life (TBL; też z Mischą!!), oraz może troche inna sceneria...ale b. polecam The Vampire Diaries :P:) Aha i jeszcze Young Americans (Młodzi Amerykanie), tylko 8odc. ale dość sympatyczne ^^
a ja ci polecę (może nie aż tak bardzo podobne) misfits,skins,glee i pretty little lairs
A ja polecę (mam nadzieję że jeszcze aktualne) Hidden Palms...też taki serialik i w dodatku 2 drugoplanowych bohaterów z The O.C tam wiedzie prym:) tzn: Zach (chłopak Summer) i Olivier (niezrównoważony chłopak zakochany w Marissie) plus głowna bohaterka HP zagrała epizod w The O.C...pozdrawiam
No może przesadziłam ze słowem "aktorka" ale ta dupeczka blondyneczka z HP zagrała epizod a właściwie mikro epizod kiedy S&S i M&R zostali zamkęci w supermarkecie właśnie przez tą blondynkę:) Takie szybkie spostrzeżenie;) pozdro
To była Amber Heard...gra główną żeńską rolę w Hidden Palms (albo filmie Never Back Down - czego jej zazdroszczę bo przytulać się do Cam'a Gigandet'a to czysta rozkosz:):) a mikro epizod w The O.C:):) pozdrówki