...Summer, Anna, Alex. Jak by ruszył głową to mógłby mieć każdą z nich :D Nie powiem bo wybór ciężki... Mnie osobiście najbardziej podoba się Alex z tych 3 kandydatek. A wam panowie (or panie:D)? :)
a ja myślałam że Alex to taka jakaś sztuczna :P no bo chyba trochę taka jest nie?
moim zdaniem (wypowiadam się z perspektywy dziewczyny ;)) Summer jest i najfajniejsza i najładniejsza :)
Alex? Tapeciara. Ale sam nie wiem dlaczego ujmuje mnie swoimi oczkami ;) Jak dla mnie jest dziewczyna jest perfect ;)
a no właśnie! i wychodzi prawda na jaw - faceci wolą plastiki od naturalnych dziewczyn! :P
;)
Summer jest zryta nie podoba mi sie, Alex to sama tapeta ale śliczne oczka, Anna bardzo ładna dziewczyna ale wyjechała, Marissa ma płaską dupe, kiepsko gra i chodzi jak kaczka, Linsday prawdziwa ale taka sobie. Najlepsza jest Kirsten świetna dojrzała kobieta :D:D:D
Chodzi o konkretne 3 kandydatki ;) Nie zaprzeczam... "plastiki" jak Ty to ujęłaś mają w sobie to coś.... ale naturalne dziewczyny wcale od nich nie odstają! :) Kwestia gustu ;)
Pozdro
nie zgodzę się Lindsay i Marissa są ładniejse od Summer i Anny.
Wie ktoś czy w 3 i 4 sezonie wystąpi Lindsay i Theresa?
Wyczytalam gdzieś że Anna wróci, tlyko nie wiem czy pod koniec 2 czy 3 sezonu i bedzie miala dlugie wlosy. Ale to chyba tez jako epizod...
ja najbradziej lubie summer.. na początku nie była najlepsza ale pod wpływem setha sie zmieniła :) marisse tez lubie.. ale to dziewczyna pełan problemów sięgająca po alkohol itp.. ale trzeba jej tyylko współczuć.. anna taka sobie.. zwykła przyjaciołka i nic wiecej.. a alex ładna i w ogóle ale woli dziewczyny a lindsay jakos nie lubie.. ;/
Najbardziej lubiłem Anne, ale już nie gra, więc teraz jeśli miałbym wybierać między Alex a Summer, to chyba wybrałbym Alex. Może i wygląda troche "plastikowo" i "sztucznie" ale swoje już w życiu przeszła i jest bardziej dojrzała niż Summer. Chociaż z drugiej strony pani Roberts jest taką typową rozpieszczoną i niedbającą o nic nastolatką, która żyje od imprezy do imprezy, co dla niektórych również może być pociągające ;)
Anna była najpiękniejsza:):)
teraz pałeczke przejeła Alex
poprostu 2 najpiękniejsze kobiety
ten seth wyrywa konkretne laski:):)
Ja myśle troszke inaczej Anna mi nie odpowiadała ale coz nie ma jej już w filmie!A Alex nie jest w typie spokojnego Setha.Więc zostaj dobrze ustatkowana dziewczyna Summer!To jest moja opinia!Pasują do siebie!
O nie Summer Roberts pasuje do seth ona jest ladna i pasuja do siebie
CO nie ?????????????????