Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

...Summer, Anna, Alex. Jak by ruszył głową to mógłby mieć każdą z nich :D Nie powiem bo wybór ciężki... Mnie osobiście najbardziej podoba się Alex z tych 3 kandydatek. A wam panowie (or panie:D)? :)

ocenił(a) serial na 7
Tristan_2

a ja myślałam że Alex to taka jakaś sztuczna :P no bo chyba trochę taka jest nie?
moim zdaniem (wypowiadam się z perspektywy dziewczyny ;)) Summer jest i najfajniejsza i najładniejsza :)

ocenił(a) serial na 10
Tristan_2

Alex? Tapeciara. Ale sam nie wiem dlaczego ujmuje mnie swoimi oczkami ;) Jak dla mnie jest dziewczyna jest perfect ;)

ocenił(a) serial na 7
Tristan_2

a no właśnie! i wychodzi prawda na jaw - faceci wolą plastiki od naturalnych dziewczyn! :P

;)

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Summer jest zryta nie podoba mi sie, Alex to sama tapeta ale śliczne oczka, Anna bardzo ładna dziewczyna ale wyjechała, Marissa ma płaską dupe, kiepsko gra i chodzi jak kaczka, Linsday prawdziwa ale taka sobie. Najlepsza jest Kirsten świetna dojrzała kobieta :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Tristan_2

Chodzi o konkretne 3 kandydatki ;) Nie zaprzeczam... "plastiki" jak Ty to ujęłaś mają w sobie to coś.... ale naturalne dziewczyny wcale od nich nie odstają! :) Kwestia gustu ;)

Pozdro

ocenił(a) serial na 9
Tristan_2

nie zgodzę się Lindsay i Marissa są ładniejse od Summer i Anny.
Wie ktoś czy w 3 i 4 sezonie wystąpi Lindsay i Theresa?

ocenił(a) serial na 10
mate21

Wyczytalam gdzieś że Anna wróci, tlyko nie wiem czy pod koniec 2 czy 3 sezonu i bedzie miala dlugie wlosy. Ale to chyba tez jako epizod...

ocenił(a) serial na 7
Tristan_2

ja najbradziej lubie summer.. na początku nie była najlepsza ale pod wpływem setha sie zmieniła :) marisse tez lubie.. ale to dziewczyna pełan problemów sięgająca po alkohol itp.. ale trzeba jej tyylko współczuć.. anna taka sobie.. zwykła przyjaciołka i nic wiecej.. a alex ładna i w ogóle ale woli dziewczyny a lindsay jakos nie lubie.. ;/

ocenił(a) serial na 7
Tristan_2

Najbardziej lubiłem Anne, ale już nie gra, więc teraz jeśli miałbym wybierać między Alex a Summer, to chyba wybrałbym Alex. Może i wygląda troche "plastikowo" i "sztucznie" ale swoje już w życiu przeszła i jest bardziej dojrzała niż Summer. Chociaż z drugiej strony pani Roberts jest taką typową rozpieszczoną i niedbającą o nic nastolatką, która żyje od imprezy do imprezy, co dla niektórych również może być pociągające ;)

Wilfinho

Anna była najpiękniejsza:):)
teraz pałeczke przejeła Alex
poprostu 2 najpiękniejsze kobiety
ten seth wyrywa konkretne laski:):)

mumin57

jest konkretny to i konkretne laski wyrywa :)

ocenił(a) serial na 10
Wilfinho

Ja myśle troszke inaczej Anna mi nie odpowiadała ale coz nie ma jej już w filmie!A Alex nie jest w typie spokojnego Setha.Więc zostaj dobrze ustatkowana dziewczyna Summer!To jest moja opinia!Pasują do siebie!

ocenił(a) serial na 9
Tristan_2

O nie Summer Roberts pasuje do seth ona jest ladna i pasuja do siebie

CO nie ?????????????????

ocenił(a) serial na 9
Tristan_2

O nie ja si nie zgadzam Summer Roberts pasuje do setha co nie.

ocenił(a) serial na 10
karolek_ok

a co ja napisalam że pasuja czytaj uważniej

ocenił(a) serial na 9
anngelika

Wie ktoś czy w 3 i 4 sezonie wystąpi Lindsay i Theresa?

ocenił(a) serial na 10
mate21

hmmm widzialem ze ktos zablokuje moj temat tristan jak cos to napisz czy przeslales mi juz ten config ok??
3m sie
to moj numer gg jak cos 7582890