hehe nie wiedzialam ze tak o sie skonczy,ale jedno jest pewne Seth to prawdz9iwy facet..większosc by tak zrobila;) 
szkoda mi tych dziewczyn ,ale pewnie bedzie dobrze;) 
pozdrawiam wszytkich okropnych facetow!;)
A nie powinno być - Summer i Ana - ach te kobiety ;) oczywiscie joke , ale luzik niezła jazda z tym była oby więcej takich zabawnych sytuacji. :)
hehe rzeczywisCie było smiesznie.. 
tak to jest jak ktos nie ma nic i nagle otrzymuje Wszytko co chce;) 
i jak tu sie zdecydowac;)?
No jakby nie było to Seth miał niezły pomysł (dwa gołąbki na jednym ruszcie chciał upiec) ale nie wyszło. Oj ciężkie oni mają życie (joke) - ale kto by nie chciał tak żyć ;)
ja moze i bym chciala;) 
tylko gorzej by było gdybym była w takiej sytuacji jak Dziewczyny(Anna i Summer)nie było to dla nich zapewne mile:) 
ale coz,takie jest zycie;)
Seth jest boski chętnie sama bym miała takiego chłopaka.. oczywiście nie takiego co wymienia mnie na jeszcze jedną jak dziś pokazał Seth w filmie tylko takiego ładnego i fajnego;)
no tak Seth jest super,ale ja bym się nie umiala dzielic ;) 
chyba bym zwariowała gdybym dowiedziala sie o takim czyms:)
Ale czego oczekuje Summer całuje go ale nie chce się z nim pokazywać, to może zostać tylko kochanką.
wlasnie to mnie wkurza w Summer.. 
dlaczego ona wstydzi sie Setha? 
to swietny chłopak.. 
ja bymtak nie mogla.byc z kims bo mi sie tak chce ale zeby nikt o tym nie wiedział:/ 
nie dla mnie takie numery.. 
moze keidys zmądrzeje!
Klaudia pytasz dlaczego ona sie go wstydzi - w końcu jetseś kobietą to raczej powinnaś to wiedzieć- ale tak naprawde ona nie tyle sie go wstydzi co boi sie tego że mogła by z nim być