Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

hehe nie wiedzialam ze tak o sie skonczy,ale jedno jest pewne Seth to prawdz9iwy facet..większosc by tak zrobila;)
szkoda mi tych dziewczyn ,ale pewnie bedzie dobrze;)
pozdrawiam wszytkich okropnych facetow!;)

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

A nie powinno być - Summer i Ana - ach te kobiety ;) oczywiscie joke , ale luzik niezła jazda z tym była oby więcej takich zabawnych sytuacji. :)

Kraven

hehe rzeczywisCie było smiesznie..
tak to jest jak ktos nie ma nic i nagle otrzymuje Wszytko co chce;)
i jak tu sie zdecydowac;)?

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

No jakby nie było to Seth miał niezły pomysł (dwa gołąbki na jednym ruszcie chciał upiec) ale nie wyszło. Oj ciężkie oni mają życie (joke) - ale kto by nie chciał tak żyć ;)

Kraven

ja moze i bym chciala;)
tylko gorzej by było gdybym była w takiej sytuacji jak Dziewczyny(Anna i Summer)nie było to dla nich zapewne mile:)
ale coz,takie jest zycie;)

ocenił(a) serial na 1
klaudia990

Seth jest boski chętnie sama bym miała takiego chłopaka.. oczywiście nie takiego co wymienia mnie na jeszcze jedną jak dziś pokazał Seth w filmie tylko takiego ładnego i fajnego;)

tynka156

no tak Seth jest super,ale ja bym się nie umiala dzielic ;)
chyba bym zwariowała gdybym dowiedziala sie o takim czyms:)

ocenił(a) serial na 8
klaudia990

Ale czego oczekuje Summer całuje go ale nie chce się z nim pokazywać, to może zostać tylko kochanką.

misie_k

wlasnie to mnie wkurza w Summer..
dlaczego ona wstydzi sie Setha?
to swietny chłopak..
ja bymtak nie mogla.byc z kims bo mi sie tak chce ale zeby nikt o tym nie wiedział:/
nie dla mnie takie numery..
moze keidys zmądrzeje!

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

Klaudia pytasz dlaczego ona sie go wstydzi - w końcu jetseś kobietą to raczej powinnaś to wiedzieć- ale tak naprawde ona nie tyle sie go wstydzi co boi sie tego że mogła by z nim być

ocenił(a) serial na 6
klaudia990

a ja mysle ze tu chodzi o opinię publiczna [w serialu oczywiscie] ona [Summer] popularna, mialaby sie pokazywac, z nielubianym [Sethem] niestety takk mysli wiekszość kobiet/dziewczyn, ale na szczescie są tez wyjatki :)