Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

TVN i O.C.

ocenił(a) serial na 10

Boże, jaki ten TVN jest durny;]będą puszczać O.C. od 6 kwietnia o godzineie 14-00, gdzie większość młodzieży jest w sql (mi to nie przeszkadza bo oglądałem już wsje odcinki)..pozatym to znając TVN i Jego politykę to będzie zero reklamy dla tego serialu..bo po co? lepiej marnować kasę na reklamę W11 i detektywów, czy tam rozmów w toku, albo superprogramu Superniania..po prostu smeich na sali... najlepsze w tym wszystkim jest to, ze podobno TVN nie wykupił 4 serii, więc po 25 odcinkach znowu się pożegnamy serialem by obejrzeć kolejne 16 odcinkó z 4 serii za rok... rewelacyjna polityka tefauenowska;] tak sie zastanawim po co wykupować licencję,, skoro nie ma się zamiaru wyemitować serialu chociaż raz ale za to pożądnie(czyt. godziny popołudniowe, choćby 3 razy w tygodniu, od 1 serii do 4)? jeszcze propos reklamy..w tamtym roku na kilka dni przed pierwszą emisją O.C. była reklama a później ciszaaaa.. TVN ma licencje na takie seriale jak Supernatural, Monk, Veronica Mars, Smallville i inne nie potrafi zrobić z tego hitu!!!';] Byc może lepiej by sie stało gdyby O.C. kupił Polsat(wystarczy popatrzeć jak traktowane są Prison Break, Desperated Housewives czy CSI)..Byłbym bardzo wdzieczny gdyby TVN czytał komentarze widzów i się z nimi liczył;] PozdR!=)

ocenił(a) serial na 10
RepoK

Na to bym nie liczyl. TVN juz wiele razy udowodnil, ze ma widzow gleboko w du*ie. Tak wiec dalej: TVN ja was po prostu pier*olę! A serial i tak bede mial na dvd! Ew. mozna budzic sie o 6:45 rano i obejrzec powtorke ;)

JohnnY_17

o 6:45 to ja np. jestem juz w drodze do szkoły, a o 14 to wogóle nie ma szans. bez sensu