Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37334
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Mam pytanie czy ktos wie dlaczego dzisiaj zamiast Pogody na miłość było THE O.C ?? Bo naprawde mnie to zadziwiolo :/

Kingusia_92

Dlatego, że skończyła sie 2 serii "pogody" i na razie TVN nie zdecydwała sie puścić trzeciej.

Kingusia_92

Bo skończył się 2 sezon 'Pogody na miłość'..
Wczoraj był ostatni odcinek 2 sezonu niestey ;/

Miejmy nadzieje, że mna wakacje puszczą 3 i 4 sezon OTH :-)

Pozdro xD

honey__dancer

No miejmy taka nadzieje :) Coz licze na to ze puszcze OTH ponownie :)

ocenił(a) serial na 9
Kingusia_92

a która to jest seria the o.c na tvn teraz i jaka się kończy na tvn7?

ocenił(a) serial na 10
paulaludka

Na TVN zaczoł się dziś 4 sezon (ostatni)

ocenił(a) serial na 10
Kathryn_7

a na TVM 7 leci 2 sezon

Luke_18

Sezonow jest 4 wiec ten szybko minie i ciekawe co bedzie pozniej :/

ocenił(a) serial na 7
Kingusia_92

Później na tvn będzie Veronica Mars (3 seria).

ocenił(a) serial na 10
Kingusia_92

ponieważ seria "Pogody na miłość" właśnie się skończyła i zamiast tego TVN "wpakował" serial "Życie na fali". (:

madame_2

Aha czyli TVN zmienia wszystko po koleji najpierw The O.C potem Veronica Mars, One Tree Hill i znowu The O.C --> i tak w kolko :/ No coz :D

ocenił(a) serial na 10
Kingusia_92

Wytłumaczę ci . W poprzednie wakacje na TVN leciały DWA PIERWSZE sezony O.C .... Pożniej już gdzieś tak w kwietniu puścili 3 sezon O.C.. NA TVN7 znów zaczęli puszczać 2 serie ( już w te wakacje ) tak dla przypomnienia... W między czasie na TVN leciały 2 pierwsze sezony OTH ,a od wczoraj zaczeli puszczać 4 sezon O.C ( hura! ) ... Kolejnych sezonów ( czyli 3 i 4 ) Pogody na miłość możemy spodziewać się albo w przyszłe wakacje , albo dopiero na wiosne.....

DAMIANO_7

Coz jak dla mnie to jest wazne zeby je wogole kiedykolwiek puscili :)

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

A mnie wisi co bedzie potem bo wszystkie te seriale kocham i mam nadzieję ,że wreszcie TVN zlituje sie i puści nam wszystkie zezony ( Veronicki Mars,The OC i One Tree Hill) chociaż oglądałam je już w oryginale. Jest jeden plus ,że jakiś serial wreszcie dojdzie do końca ,czyli Życie na fali :) ,a ciągnie się to już od ponad roku :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
BriT

żeby tvn mógł puścić jakiś serial na zagranicznej licencji musi się on [dany sezon] najpierw zakończyć w tv amerykańskiej. Stąd ten kołowrotek. Bez przestoju się nie da. Tym bardziej, że w USA te seriale są emitowane w sezonie, a TVN emituje co może poza sezonem ramówkowym - w wakacje. Emituje ile może, a jak już nie może, to czekając na dalsze sezony zmienia serial. I tak w kółko, obiektywnie rzecz ujmując: nikogo więc nie pojebało.

Mi to nie przeszkadza bo żadnego z tych seriali nie lubię i cieszę się jak dziecko, że - jak tu wyczytałam, OC się "już" [a dlaczego nie "dopiero"?] kończy. Później mam nadzieję szybciutko skończy się to Hill coś-tam [polski tytuł jest tak straszny jak sam serial], a Mars, w tym otoczeniu - jeszcze ujdzie.

pZdr

ocenił(a) serial na 5
creep_

i jeszcze warto dodać, że w tv amerykańskiej te seriale pewnie lecą raz na tydzień, a TVN emituje to codziennie.

ocenił(a) serial na 7
DAMIANO_7

Damiano wszystko ok tylko w jednym muszę się z Tobą nie zgodzić. One Tree Hill to "serial telewizji tvn7" a nie zwykłego tvnu. Na tvnie te dwa sezony które puścili to tylko powtórki które były już emitowane na tvn7, a więc 3 i 4 sezon One Tree Hill na pewno nie wróci ani w przyszłe wakacje na tvn ani na wiosne... chyba, że przedtem wyemitują go (3 i 4 sezon) na tvn7... a sądzę, że 3 sezon puszczą tam jak tylko skończą "Kochane kłopoty", gdyż te seriale zawsze były na tvn7 puszczane na zmianę.

Fluorescent

Coz jak dla mnie to nie wazne kiedy (chociaz nie chce dlugo czekac :D ) ale wazne zeby zobaczyc kolejne sezony One Tree Hill :/ Bo niestety nie posiadam ich ani na kompie ani na plycie (a nikt ze znajomych ich nie ma :/ ) A Życie na Fali rowniez bardzo lubie chociaz po tym odstepie czasu niewiele pamietam :/

ocenił(a) serial na 5
Kingusia_92

a co byś chciała pamiętać? Ja oglądałam tylko parę odcinków tego serialu, zapewne w poprzednie wakacje a i tak wiem o co chodzi [bo o nic nie chodzi]. To jak moda na sukces - ciągle to samo, tylko tutaj aktorzy się starzeją [charakteryzajca] a tam nie [chirurgia].
-bez obrazy-

creep_

Coz ciekawe podejscie :D Ale wkoncu kazdy ma swoje zdanie :)

Kingusia_92

nie wiem skad niektorzy maja info, ze po o.c bedzie Veronica Mars, wiec rozwieje wasze bledne informacje, po o.c bedzie bez sladu, zacznie sie 19 wrzesnia, dla tych ktorzy sa niedowiarkami link
http://www.tvn.pl/2007-09-19,,176,program.html

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

ROGUE sorki , ale ja niemam TVN 7 i niemogłem wcześniej oglądać ONE Tree Hill -- dlatego niewiedziałem że wcześniej leciało..

ocenił(a) serial na 7
Happily_ever_after

Ech, to szkoda;-(. Chciałam już się cieszyć, że dalej Veronicę puszczą. Trudno się mówi.

ocenił(a) serial na 10
Kingusia_92

----------------------->To powód do smutku???

JohnnY_17

Coz mnie juz nic nie zaskoczy :D Wszystko jedno co bedzie po The O.C :) Moze jakis nowy serialik kiedys puszcza :)