PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37292
5,7 7 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

chciałbym znać wasze zdanie co do tych dwóch seriali,który wszym zdaniem jest lepszy, bo na razie ogladam The.O.C. a chciałbym wiedzieć czy One tree Hill jest lepsze a może nie........

A może są inne podobne seriale??

keram1990

Moim zdaniem oba seriale są fajne...radzę ci oglądnąć OTH jak nie oglądałaś...może ci sie nie spodobać ale mysle że raczej Ci się spodoba OTH...takie jest moje zdanie

keram1990

Nie da się powiedzieć który serial jest leszy, "One tree hill" moim zdaniem jest zupełnie inne niż "The O.C", nie wiem czy to jest dobre słowo, ale wydaje mi się że "Pogoda na miłość" jest bardziej...dojrzalsza.

keram1990

oczywiscie OC jest bez porównania lepsze od one three hill i bez dyskusji

użytkownik usunięty
GirlInAlbion

Ehh odwieczny problem - który serial lepszy ;)

OTH zaczelam ogladac pare lat temu w tv ale po kilku odcinkach przestalam. Tak sie jakos zlozylo ze w zeszle wakacje obejrzalam cale dwie serie w tv, na poczatku mruczac pod nosem jakie to naiwne itd... A potem kolejne trzy serie w internecie i WOW!!! Kolejne serie sa ciekawsze, bohaterzy kompletnie sie zmieniaja, poza tym swietny humor i muzyka muzyka i jeszcze raz muuuzyka.

Jednak poki co nie ma nowych odcinkow OTH, wiec ogladam od samego poczatku O.C. [ktorego wczesniej nie widzialam], poki co 3 odcinek i zapowiada sie na kolejny fajny serial :) Moze postacie nie sa tak barwne i rozne od siebie, moze jest mniej zabawny na razie, ale zobaczymy.

Podsumowujac: kazdy serial jest 'lepszy' na swoj sposob ;) zarowno O.C. jak i OTH sa swietne i dobrze sie je oglada :) ...zwlaszcza w wersjach oryginalnych, bez zadnych markotnych lektorow i literek migajacych u spodu ekranu :)

ocenił(a) serial na 7
keram1990

Moim zdanie OTH jest lepszy bez porównania! Jest zarówno zabawny jak i także ukazuje różnego rodzaju problemy i jak się z nimi uporać. One tree hill rządzi!;D

Nisia1990

OTH!! nie wiem c ludzie widza w OC.. powtorze sie.. 1 sezon byl fajny.. 2 ujddzie, ale kolejne stawaly sie coraz bardziej nudne.. a w OTH 4 owszem byl nudnawy, ale reszta byla zrobiona o wiele lepiej..

użytkownik usunięty
keram1990

Ja ogladałam The O.C i mi się podobało,ogladam one tree hill i też i się bardzo podoba,najlepiej skącz oglądac The O.C(chodzi mi skączyć,ze do końca wszystkie 4 sezony) i zacznij ogladac One tree hill oby dwa są świetne Moi zdaniem...

ocenił(a) serial na 9
keram1990

OTH było fajne przez pierwsze 3 sezony. Ale to co Mark (twórca) nam serwuje od 4 do 6 sezonu to ręce opadają. Same odgrzewane kotlety, głupie historie, źle poprowadzone wątki, głupie pary, głupi nowi bohaterowie a głowny wątek czyli bracia i sport przeniesiono na jakiś 4 plan. To smutne, że taki fajny serial idzie niepokojąco na samo dno.

ocenił(a) serial na 10
keram1990

Moim zdaniem...Życie na fali jest lepsze. Oby dwa seriale mnie wciągnęły ale chociaz życie na fali po śmierci Marrisy nie było takie jak wcześniej to OTH znudziło mi sie po jakimś czasie ale jest warte obejżenia bo na pocątku wciąga! Jeżeli chodzi o jakies inne seriale... To gorące hawaje xD Serial jest fajny...! Chociaż nie jest taki strasznie młodzieżowy to większości ludzi którzy chociaz raz obejżeli się spodobał. :D