Na punkcie jakich seriali, oprócz The O.C., mieliście fioła lub go nadal macie i tez jacy aktorzy byli z tych seriali waszymi ulubiencami? Moim pierwszym ulubionym serialem było "Roswell:w kręgu tajemnic","Z archiwum X" później "Lost", potem "Prson Break". Natomias moimi ulubionymi aktorami z tych seriali : z Roswell w przeważającej części lubiłam calą obsade, każdy coś wnosił do tego serialu, ale najbardziej lubiłam(i lubie nadal :o).) Shiri Appleby (Liz) oraz Majndre Delfino (Maria), z Zagubionych lubie
Emilie de Ravin(Clair) oraz Iana Somerhaldera(Boon), ze Skazanego na śmierć prócz głównego bohatera Wenwortha Millera (Michael) lubie takze Amaury Nolasco(Sucre). Z Archiwum X duet Mulder & Skali (nie wiem którego bardziej). Ogladałam równiez "The Smallville", ale serial aż tak mnie nie wciągnął, jednak bardzo lubie odtwórczyni Lany, Kristin Kreuk. To tyle. A jakie sa wasze ukochane seriale? Pozdrawiam :o)
a oto moja lista: :)
1. to oczywiście, bezkonkurencyjnie wspaniałe The O.C. :D wątpię, żeby w najbliższym czsie, czy też w ogóle, jakikolwiek serial zrobił na mnie takie wrażenie :)
2. to miejsce zajmuje, w sumie od niedawna, serial Veronica Mars.:](Kristen Bell, Jason Dohring, Francis Capra) również jest rewelacyjny i do O.C. go nawet nie będę porównywać, chociażby ze względu na klimat tych seriali... są zupełnie różne.
3. polska Magda M. :) jednak mam na myśli tylko pierwsze 2, ewentualnie 3 serie, bo ta czwarta potwornie nudzi... twórcy, tak jak w przypadku innych świetnych seriali, mogli zakończyć tą historię, kiedy jeszcze była w serialu odczuwalna ta świeżość i... magia..:)
4. zaraz za podium wcześniej wspomniane Roswell :)( nie będę nawet tłumaczyć dlaczego:P), razem z Grey's Anatomy, Prison Break i Desperate Housewives