Proszę pisać tu jeśli ktos oczywiście ma ochote i chęć 5 swoich ulubionych seriali.Moje
1.The O.C
2.Dexter
3.HOUSE M.D
4.Żniwiarz
5.LOST
nie wiem jaką kolejność im nadać ;P bo wszystkie lubię jednakowo ;)
-> The O.C
-> Przyjaciele
-> Plotkara
-> Detektyw Monk
-> Ostry Dyżur
ale jeszcze w mojej "5" znajdują się :
-> Skazany Na Śmierć
-> Magda M.
-> Gotowe Na Wszystko
-> Joey
:) pozdrawiam ;)
To moje ukochane seriale młodzieżowe:) Wypisałam siedem pozycji bo nie mogłam się zdecydować :P
1. The O.C :):):)
2. One Tree Hill
3. BH 90210
4. Sweet Valley High
5. Gossip Girl
6. Dawson's Creek
7. What I Like About You
1. The O.C.
2. Dexter
3. The Wire
4. Prison Breake
5. Lost
6. Entourage
7. OTH
8. In treatment
The O.C , Veronica Mars , DR. HOUSE, Skazany na śmierć i oczywiście Gotowe na wszystko.
1. Skins
2. Twin Peaks
3. The O.C
4. Roswell
5. How I Met Your Mother/ Heroes (nie mogę się zdecydować xD)
kolejność jest przypadkowa:P:P :
1. Życie na fali
2. Plotkara
3. Chirurdzy
4. Magda M.
5. Joan z Arkadii
1. The O.C.
2.Rządza Krwi
Podałem tylko dwa ...bo tak ;PP są poprostu extra Bye
Moje :
*Życie na fali
*Pogoda na miłość
*Gorące Hawaje
*Kości xD
*Seks w wielkim mieście
TOP 5/10
1.CSI MIAMI
2.The O.C
3.Żniwiarz
4.Prison Break
5.LOST
POZA LISTĄ
6.CSI LAS VEGAS
7.One Tree Hill
8.Smallville
9.BEZ SKAZY
10.Chirurdzy
1. The O.C <33 4ever xD
2. Sex w Wielkim Miescie
3. Przyjaciele
4. 2 i pół
5. Gotowe na Wsyztsko
ja nie mam top 5 seriali. wszystkie, które lubię są w jednakowej kolejności:
The O.C.
One Tree Hill,
Grey's Anatomy,
House MD,
Desperate Housewive,
Supernatural,
Prison Break,
Entourage,
Californication,
Dexter,
Satisfaction.
1. Seks w Wielkim mieście
2. Magda M. - trochę po polskiemu xD
3. Skazany na Śmierć
4. Teraz, albo nigdy
5. Hannah Montana
Bardzo chciałabym obejrzeć The O.C., ale niestety jak nadawali ten serial w telewizji to ja nie wiedziałam o jego istnieniu :(( I teraz bardzo mi smutno xD
Wiecie może, czy jest jeszcze gdzieś pokazywany, albo gdzie można kupić/ściągnąć/pobrać/cokolwiek odcinki tego serialu?
najlepiej przez torenty bo nie musisz patrzec kiedy poszczegolne party sie koncza i sciagac nastepne czekajac przy ograniczeniach na rapidzie i jemu podobnych pobierakach przez wyszukiwarke.
A więc wez wpisz azureus vuze w googlach pobierz ten program (chyba ze masz jakis inny do sciagania torrentow albo wolisz inny) nastepnie go zainstaluj i np na stronie www.mininova.org lub torrentreactor.net wpisz the o.c. season 1 jest tam plik o wielkosci 9.25 gb z 60 seederami kliknij w niego wybierz download this torrent i sciagnij na pulpit nastepnie kliknij na ikone na pulpicie i rozpocznie sie wyszukiwanie co do napisów to sa strony napisy.info i napisy24.pl skad mozna pobrac napisy do serialu albo pobierz i zainstaluj program napiprojekt ktory sam sciaga i dopasowuje napisy do twojej wersji odcinka serialu i filmu jak juz bedziesz miala 1 sezon to wpisujesz potem 2,3 i 4 jak sie pobierze mozesz poogladac oczywiscie mozesz tez poszukac tego serialu z lektorem ale osobiscie polecam ogladanie seriali i filmow z napisami przynajmniej jezykow mozna sie pouczyc i polaczyc przyjemne z pozytecznym pozdrawiam everybody
1. the o.c
2. sailor moon
3. sailor moon R
4. sailor moon S
5. Sailor moon SuperS
Mam na dvd z napisami.
Oprócz tego mam 4 sezony nagrane z TVN.
Poszukuje tylko pierwszego odcinka z drugiego sezonu z lektorem. Posiadam go od szóstej minuty.
one tree hill
plotkara
lost
prison break
tyle jak dla mnie z najwazniejszych :p
1.The OC - Życie na Fali ;*
2.Gossip Girl
3.Chuck
4.Californication
5.That '70s Show
no i jeszcze kilka innych ;]
Życie na fali, Weronica Mars, Brzydula Betty, Plotkara, Seks w wielkim mieście ;D
Niestety w piątce zabrakło miejsca na Gotowe na wszystko, które też bardzo lubię!;p