...na początku był fajny ale później zaczął być schematyczny, nudny. I jeszcze ten epizot z lesbą, pomyślałem że nie mają co wymyślić to dali lesbę bo to lepiej się sprzedaje.
na początku-fajny, poźniej-nudny
(tylko bez wrzutów)
Wiesz wydaje mi się, że nikt nie będzie robił Ci wyrzutów gdyż fani O.C. to w większości ludzie kulturalni i tolerancyjni.
Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, a, że twoje jest takie, a nie inne - ok.
Ja wspominałem już setki /jak nie tysiące/ razy, że jest to dla mnie jeden z najważniejszych seriali/ filmów jakie widziałem i będe to powtarzał za każdym razem kiedy będzie taka potrzeba.
Wiesz to normalne, że każdy serial staje się schematyczny, patrz np. na GOTOWE NA WSZYSTKO /który to serial oczywiście szanuje/, też już stały się schematyczne, przez co tracą na oglądalności, a niektóre pomysły /powiedzmy odpowiedniki lezbijskiego epizodu w O.C./ przypadają lub nie do gustu widzom.
Ja myślę, że owy /lezbijski/ epizod umieścili bo serial zaczął się robić rutynowy, a tak jakiś powiew świeżości był.
To chyba tyle, pozdrowienia.
NIe mogę pojąć tego że rodzina Setha (jak ona sie nazywala) robi za "dom opieki spolecznej" Najpierw Ryan, potem pomoc Jimmiemu, Julie? (nie pamietam dobrze...) wydaje mi się to takie nierealne... Moze amerykanska rzeczywistosc jest inna niz polska...
Co masz na myśli mówiąc "pomoc Jimmy'emu, Julie"? Przecież Cohenowie (bo tak się nazywali) przyjaźnili się z nimi. Ty nie pomógłbyś swoim przyjaciołom?