Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37334
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ulubiony sezon...

ocenił(a) serial na 10

Jaki jest wasz ulubiony sezon? Obejrzałam juz wszystkie i moim ulubionym jest czwarty:) zdecydowanie

ocenił(a) serial na 10
Justka

M >>> Ja nie mAM ulubionego sesonu . kocham każdy na swój sposób ;p OC Rulles ;p

ocenił(a) serial na 10
Justka

hehe:P ciekawa odpowiedz

ocenił(a) serial na 10
Justka

ja najbardziej lubie 1 i 2 sezon :P

ocenił(a) serial na 9
Justka

Moj ulubiony sezon to 1 no i 2 :)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Justka

jak dla mnie najlepszy jest 1 - jak to zreszta zwykle bywa z serialami:)

Justka

Najlepszy 1, 2 i koncowka 3.... i 4 tez sie niezle zapowiada. widac ze jest inny....bardziej dojrzalszy. chociaz mi najbardziej przypadl do gustu 1.....;)

ocenił(a) serial na 10
Justka

Najbardziej chyba lubię 1 sezon, ale po kilku odcinkach 4 na TVN chyba 4 będzie drugi ulubiony. A 4. odcinek 4 sezonu to jak do tej pory mój ulubiony odcinek The OC w ogóle. Już początek był obłędny ;)

ocenił(a) serial na 10
JohnnY_17

Ja kocham kazdy!!!!!!!!!!
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
JohnnY_17

Johny ja obejrzalam 4 odcinki 4 sezonu i jak narazie wlasnie 4 odcinek jest najgorszy dla mnie heh a najlepszy 3(ten,ktory tvn nie pokazal:/)no bo wyjasniona jest sprawa z volchokiem...i ta kolacja dziekczynienia z biedakami przyprowadzonymi przez Summer..hehe:)

ocenił(a) serial na 10
agaci909

jak nie pokazął 3 odcinku? Pokazał ;/

Luke_18

Ja oglądałam tylko 1 sezon i teraz 4 co leci w TVN.
Więc nie odpowiem narazie ale 1 mi sie bardzo podobał:)

ocenił(a) serial na 6
Justka

zdecydowanie czwarty;p

Justka

podobają mi się wszystkie sezony! życie na fali to genialny serial! troche szkoda ze marisa umarła, pierwsze 2 odcinki 4 serii były naprawde smutne..:( ale i dobrze ze umarła bo cos czuje jak by sie to nie wydazyło to 4 seria nie miała by sensu..bo była by pewnie nudna tak mysle :)